Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Tux Paint til Mac download

Download Tux Paint til Mac på dansk gratis, der er specifikt designet til børn på 3 år og ældre. En anden version til Windows kan du også finde her.

Ser du frem til at bruge noget af din tid med børnene? Hvorfor så ikke vise dem dette gratis, open-source tegneprogram med navnet Tux Paint, som vil få dine børn i gang med simple figurer og tegninger i løbet af ingen tid. Du kan både finde Mac- og Windows-versionen her på siden, selvom Tux Paint crashede flere gange på vores MacBook Pro med OS X Mavericks. Hvorfor, er desværre uvist.

Siden brugerfladen er designet til børn, er den meget barnlig og nem at anvende. Man behøver ikke eksempelvis ikke at bekymre sig om, hvor tegningerne bliver gemt på sin PC, da Tux Paint lagrer det hele inde i programmet selv. Viskelæder, figurer og andre standardværktøjer er inkluderet, men der er også et værktøj med navnet “magi”, som gør det muligt at tegne med forskellige effekter. Sjovt!

Inkluderet med Tux Paint er også Tux Paint Config, som er et slags sideværktøj til at ændre på programmets indstillinger. Vi har ikke brugt det meget, men det er muligt at aktivere fuldskærmstilstand, ændre på gemmeindstillingerne, skifte sprog og så videre.

Tux Paint virker som et fantastisk værktøj til børn. Det er er et simpelt og børnevenligt program, som er sjovt at bruge.

Download Tux Paint til Mac 0.9.21 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.077

Version
0.9.21

Tilføjet
07-02-2014
Kompatible systemer
MAC OS X

Størrelse
13.9 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
New Breed Software
Detaljeret information
Downloads
1.077
Version
0.9.21
Tilføjet
07-02-2014
Kompatible systemer
MAC OS X
Størrelse
13.9 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
New Breed Software
5 0 2

Afinstallering af Tux Paint til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tux Paint til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Tux Paint til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Tux Paint til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.