Programmer » Apple » Programmer til din Mac

Scapple til Mac download

Scapple er et simpelt (men effektivt) værktøj til at samle dine tanker og idéer. Her på siden kan du hente en gratis prøveversion til Mac. Der er også en version til Windows, som kan findes her.

Vi har tidligere kigget på XMind, et gratis mindmap-værktøj, som lader dig visualisere dine tanker og idéer på computeren. Scapple til Windows og Mac ligner programmet meget, men kommer i stedet med en mere simpel og intuitiv brugerflade, som helt klart er din opmærksomhed værd. Den fulde version koster cirka 80 kroner, men da prøveversionen er fuldt funktionel i 30 dage, kan du med fordel afprøve den først.

Scapple er utroligt nemt at bruge, og brugerfladen er generelt bare mere simpel, end hvad vi tidligere så med XMind. Overordnet, så har man en form for “virtuel tavle”, hvor man kan tilføje tekst eller billeder i forskellige former og farver - herefter kan disse trækkes rundt og forbindes med linjer og pile, så man bedre kan organisere sine tanker.

Mens at programmet fungerer sådan i grove træk, er der også mange andre sjove funktioner. Her på siden var vi især begejstrerede for, at Scapple udnytter den indbyggede fuldskærmsfunktion på Mac. Bogstaveligt talt forsvinder alt på skærmen, så man kan rette sin fulde opmærksomhed på sit indhold - det gør det meget nemmere ikke at blive forstyrret af Facebook hele tiden!

Der er ingen vej udenom, at Scapple er et godt program, men prisen er lidt svær at retfærdiggøre, når XMind faktisk har endnu flere funktioner, og samtidigt er helt gratis. Derfor anbefaler vi, at man prøver begge programmer.

Download Scapple til Mac 1.1 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
1.226

Version
1.1

Tilføjet
12-12-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks

Størrelse
9.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Literature & Latte
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
1.226
Version
1.1
Tilføjet
12-12-2013
Kompatible systemer
Mac OS X Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks
Størrelse
9.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
19-12-2013
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Literature & Latte
0 0 1

Afinstallering af Scapple til Mac

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Scapple til Mac fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut Scapple til Mac
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk Scapple til Mac til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.