Programmer » Apple » Programmer til din Mac

MacKeeper (dansk) download

Download den nyeste version af MacKeeper og få mest beskyttelse og ydeevne til din Mac. Det er tilmeld gratis at prøve.

MacKeeper er udviklet af folk med passion for Mac computere, og denne passion mærkes tydeligt når man benytter programmet. Med MacKeeper er mulighederne mange, da programmet kan stort set alt. Finde og fjern unødvendige filer, sikre dine personlige data fra tyveri og spyware, disse funktioner var dog også med i tidligere versioner af MacKeeper, men den nye version inkludere bl.a. privat internetforbindelse, som beskytter dit online privatliv samt anti-tracking funktioner, som stopper uvedkommende for at følge med i dit internetforbrug.

MacKeeper er desuden anerkendt for at blive konstant opdateret, og man kan derfor føle sig sikret – også i fremtiden.

Optimering

MacKeeper har som sagt et hav af spændende funktioner, og optimeringsfunktionen er én af dem, som vi er mest imponeret over.

Hvis din computer er gået hen og blevet sløv, så kan MacKeeper hjælpe. Programmet optimerer din hastighed, og holder automatisk dine programmet opdateret til nyeste version. Der er rig mulighed for at følge med i optimeringsprocessen ved hjælp af den overskuelige grænseflade i programmet. Derudover er det også muligt at se hvilke områder, som man kan forbedre for ens Macs helbred.

Disse kortebeskrivelser giver perfekte opsummeringer, som på en simpel måde forklarer hvordan og hvorledes at din Macs helbred kan forbedres. Bl.a. hvis din harddisk er tæt på maksimal kapacitet, så kan dette påvirke din computers opstart.

MacKeeper vil altså guide dig gennem hvordan at din Macs helbred kan forbedres, og når alt er gjort, så vil MacKeeper vurdere din Mac som at værende i perfekt tilstand. Hvis der løbende skulle forekomme en problemstilling, som igen truer din Macs helbred, så vil MacKeeper naturligvis gøre dig opmærksom på dette.

Utrolig hurtigt

En stor fordel ved MacKeeper er uden tvivl hastigheden. Det er sjældent at vi imødekommer et program, som formår at være så lynhurtig til at udarbejde alle dets funktioner. Faktisk, så er det meget typisk at et program, som har mange funktioner, kun kan håndtere én bestemt funktion til tilfredshed. Det er dog ikke tilfældet med MacKeeper, hvor alle funktionerne tildeles er udviklet til perfektion.

Det er også ganske overskueligt at kaste sig ud i de forskellige funktioner, og de er mere eller mindre samlet i én funktion – nemlig skanning.

Inden start af skanning, så kan man se en lille oversigt, som fortæller på hvilke områder, som skanningen vil forsøge at forbedre din Mac. Selve skanningsprocessen tager som regel kort tid, men dette er dog afhængigt af hvordan tilstanden af din Mac computer er.

En fordel ved MacKeeper er, at man kan følge med i skanningen mens den er i gang, og dette sker ved hjælp af et ganske overskueligt tærtediagram.

Tærtediagrammet er velinformerende, og fortæller dig præcis hvor din Mac har brug for forbedringer, alt sammen mens skanningen er i gang. Det er selvfølgelig også muligt at følge med hvor langt skanningen er nået. Hvis man ønsker mere uddybede informationer, så kan man med fordel altid klikke ind på én af de ovenstående afsnit.

Under dette afsnit kan man frit navigere mellem oprydning, optimering, sikkerhed og privatliv, som er hovedfunktionerne i programmet. Under disse afsnit kan du ligesom det er henvist ovenstående, få uddybet informationer om hvordan at ens Mac kan forbedres. Det er ligeledes muligt at starte en ny skanning, hvis man vil være på den sikre side.

Efter gennemgang skal man blot trykke på ACTIVATE AND FIX knappen, og dernæst går MacKeeper i gang med at arbejde.

Efter dette så vil MacKeeper løbende sørge for at vedligeholde din Macs helbred, uden at gå i vejen for dit daglige computerbrug. Det anbefales dog altid at foretage en skanning efter noget tid, hvis man ikke er tilfreds med ydeevnen.

De nye funktioner

MacKeeper er bestemt ikke et nyt program, og vi har tidligere haft glæden af at teste og anmelde denne software, men fornylig kom der en stor opdatering af programmet, som bl.a. indeholder en del spændende nye funktioner.

MacKeeper har dog også fået en ny velkomst ved opstart, og en del designforbedringer, som vi kommer nærmere i nedenstående afsnit.

De nyeste funktioner har et fællestema, og det er privatliv. Privat forbindelse og anti-tracking sørger for at sikre ens internetforbindelse, bl.a. ved at skjule ens IP-adresse og kryptering af ens Wi-Fi. Samlet betyder dette at MacKeeper har fået tilføjet en VPN. Disse funktioner er utrolig brugbare da de stopper vedkommende fra at følge med i hvad, at man foretager sig online. Onlineprivatliv bliver mere og mere aktuelt for tiden, og derfor er disse privatlivsfunktioner en meget velkommen funktion.  

Designforbedringer

MacKeeper har altid haft en af vores favorit designs, og i den nyeste version har udviklerne forberedt det ellers perfekte design. Det er ingen tvivl om at designet er udviklet så det passer til ens Mac, hvilket selvfølgelig er oplagt. Farvevalgene er også helt oplagte, og alle funktionerne er velplaceret i enten midten af brugerfladen – eller til venstre.

Derudover, så har MacKeeper tilføjet bedre muligheder for supportlinje, som er velplaceret i højre side. Her kan man hurtigt skrive til supporten, og stille spørgsmål angående programmet, hvis der skulle forekomme tvivl. Som sagt i introduktionen, så er MacKeeper udviklet af folk med passion for Mac, og det resultere i at supportlinjen også er fremragende. Alle spørgsmål bliver besvaret professionelt – uanset om det er angående programmet, eller et betalingsrelateret spørgsmål.

Spørgsmålene kan skrives direkte i programmet, og besvarelsen finder man samme sted. Fordelen er, at det er hurtigt at stille et spørgsmål, og derudover er det muligt hurtigt at finde tidligere spørgsmål frem, hvis man sidder med samme problemstillinger. Det er selvfølgelig også muligt at ringe til supportlinjen, hvis man foretrækker dette.

Konklusion

MacKeeper har længe været et essentielt program til enhver Mac computer, og med den nyeste opdatering af programmet, så forbliver MacKeeper et fantastisk program. Før opdateringen var MacKeeper varmt anbefalet, og det har bestemt ikke ændret sig efter opdateringen. MacKeeper har tilføjet en række spændende ekstrafunktioner, som kun bidrager til ens sikkerhed og brug af ens Mac computer, og er derfor andeledes velkomne.

Man skulle tro at tilføjelse af funktioner ville resultere i en dyrere pris, eller et program som fylder væsentlig mere – men det er ikke tilfældet.

MacKeeper bliver derfor stadig varmt anbefalet af os.

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.025

Version
4.5.8

Tilføjet
24-02-2013
Kompatible systemer
Mac OS

Størrelse
4 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Mackeeper
Detaljeret information
Downloads
2.025
Version
4.5.8
Tilføjet
24-02-2013
Kompatible systemer
Mac OS
Størrelse
4 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
28-02-2020
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Mackeeper
4 0 14

Afinstallering af MacKeeper (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MacKeeper (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Afslut MacKeeper (dansk)
  2. Åbn mappen “Programmer”
  3. Træk MacKeeper (dansk) til din papirkurv
  4. Bekræft sletning med din Mac’s adgangskode
  5. Vælg hvorfor du vælger at afinstallere og klik “Afinstaller”
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.