Programmer » Apple » Iphone Apps

Sound Sleeper download

Download en gratis app, der får dit barn til at sove og reducerer risikoen for søvnløshed for dig

Hjælp dit barn slappe af og falde blidt i søvn med rigtige lyde fra naturen og byen. Sound Sleeper app’en får dit barn til at falde i søvn og giver dig dermed en god nats søvn.

Sound Sleeper er en tre-i-en søvn løsning for dig og din baby, som du kan bruge fra barnet bliver født til den lille buksetrold bliver et par år. Brug Sound Sleeper at få dit barn til at sove på få minutter med Play Mode. Hjælpe hende med at blive i søvnen med Lytte Mode og gøre det muligt for hende at udvikle sunde sovevaner med Sleep Tracking Mode.

I Play Mode er der en bred vifte af kvalitetslyde, der vil berolige din baby, herunder regn, lyde, som de høres indefra en livmoder, støvsuger og meget mere.
Lytte Mode er din automatiske barnepige. Hvis dit barn vågner op om natten og skriger, så tænder app’en automatisk for at berolige hende.
Sleep Tracking Mode består af automatisk genererede farvekodede søvngrafer, som hjælper dig med at analysere dit barns søvnmønster.
Derudover har du mulighed for at optage dine egen beroligende lyde som du kan afspille for dit barn ved hjælp af alle ovenstående indstillinger.

Og så er programmet designet i et smukt vintage design.

Download Sound Sleeper 4.4 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
619

Version
4.4

Tilføjet
10-02-2017
Kompatible systemer
Android & iOS

Størrelse
94.1 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Michael Feigenson
Detaljeret information
Downloads
619
Version
4.4
Tilføjet
10-02-2017
Kompatible systemer
Android & iOS
Størrelse
94.1 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
02-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Michael Feigenson
5 0 2

Afinstallering af Sound Sleeper

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Sound Sleeper fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Sound Sleeper, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Sound Sleeper være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.