Programmer » Apple » Iphone Apps

Skyscanner download

Download Skyscanner gratis her. Med denne app er du sikret de bedste ferier til de bedste priser.

Går du og overvejer at bestille en spontan ferie, som et afbræk fra hverdagens stress og jag, eller er du så småt gået i gang med at planlægge den årlige sommerferie, så kan den gratis app Skyscanner være dig behjælpelig med at få mest muligt for pengene. Nedenfor kan du blive klogere på, hvilke funktioner app’en kan tilbyde dig.

Hvilke funktioner kan Skyscanner tilbyde dig?

Skyscanner kan hjælpe dig med at bestille og sammenligne flybilletter, hotelværelser og lejebiler på ét og samme sted: Nemlig i Skyscanner rejseapp. Helt konkret søger app’en blandt millioner af flyrejser, hoteller og lejebiler over hele verden, hvilket giver dig de mest omfattende søgeresultater. Endnu en fordel ved at benytte Skyscanner er, at denne app er hundrede procent upartisk og tilmed er ganske gratis. Uanset om du blot leder efter flybilletter, hotel, leje af bil eller en kombination af disse, så kan du være sikker på at få adgang til de bedste tilbud på få sekunder. Når app’en søger på en given flyrejse er det både de store flyselskaber og lavprisselskaberne, der kommer i betragtning. Du har dermed en unik chance for at danne dig et overskueligt overblik over priser, rejsetid og meget mere inden du booker din flyrejse. Hvis du er fleksibel med henhold til din rejse, så er app’en også god til hurtigt at rykke rundt på afrejse- og hjemrejsedato, i tilfælde af, at det er billigere at rejse en tidligere eller en senere dato. App’en har en farvekodet kalender og diagramvisning, som giver dig et hurtigt og smart overblik over, hvornår det er billigst at rejse.

Ligeså vel som, at flyrejserne bliver sammenlignet på tværs af flyselskaber, så er princippet præcist det samme, når det kommer til hotel og billeje: Her sammenlignes rejsebureauers tilbud, hotelsammenligningssider, samt hotel- og biludlejernes egne hjemmesider, hvilket giver dig et så præcist billede af prisniveauet som muligt. Endnu en fordel ved at benytte Skyscanner, når du søger efter fly og hotel til din drømmerejse er, at du ikke skal være bange for skjulte gebyrer eller udgifter. Med andre ord får du simpelthen de bedste tilbud på flybilletter, hoteller og lejebiler med denne app.

Få besked om eventuelle prisændringer

Endnu en smart funktion ved denne app er, at du kan få besked om eventuelle prisændringer på din gemte flyrejse med Skyscanner’s autentiske prisagenter, derfor går du aldrig glip af en prissænkning på din flyrejse. Og med Skyscanner’s overskuelige overblik over pris, antal stop og flyvetid, behøver du ikke afsætte mere tid og energi af til at lede efter de bedste flytider med de bedste priser, mere end højest nødvendigt.

Bliv inspireret

Vil du gerne ud og rejse, men er i tvivl om, hvor rejsen skal gå hen, hvor du får mest muligt for pengene og hvad du kan opleve i de forskellige lande, så kan du blive inspireret ved at vælge ”Overalt” i destinationssøgefeltet. Med denne funktion får du med det samme de billigste flypriser til destinationer i hele verden. Måske får du øjnene op for destinationer, som du slet ikke selv have tænkt på. Ydermere kan du finde de bedste tilbud fra din nærmeste lufthavn med funktionen ”Udforsk tilbud”.

Skræddersy din rejse

Når du har fundet ud af, hvor rejsen skal gå hen, kan du specificere og skræddersy din rejse ved at angive ønsket rejsetid, antal stop, flyselskab, rejseklasse og afgangs- og ankomsttider. På den måde kan du skræddersy din rejse, så den bliver præcist som du går og drømmer om, i tilfælde af at du har nogle specifikke krav.

Find hotel og søg efter biludlejning

Som tidligere nævnt kan du også benytte app’en til at finde hotel, og sågar også bil, hvis det skulle være aktuelt. Med denne funktion har du dermed en unik mulighed for at sammenligne hundredetusinder af hoteller, lejligheder og vandrehjem, så du kan finde den bedste pris. Du kan derfor få flere funktioner samlet i én og samme app: Fly, hotel og biludlejning kan du booke på én gang, hvilket gør rejsesøgningen langt mere overskuelig.

Nye funktioner gør din rejsesøgning lettere end nogensinde

I din søgen efter flybilletterne eller hotelværelset, har du med Skyscanner app’en mulighed for at koordinere dine rejseplaner med dine medrejsende enten via e-mail eller de sociale medier, hvilket er blevet muliggjort af, at der er blevet udviklet en ny delefunktion, der gør det lettere end nogensinde at dele mulige flybilletter nemt og hurtigt. I din søgen efter flybilletter bliver hotel og biludlejning automatisk synkroniseret, hvilket gør det lettere end nogensinde at brygge drømmerejsen sammen. Hvis du er fleksibel med henhold til afrejse- og hjemrejsedato, så kan du få et overblik over billetpriser for en hel måned med ”Bedste tilbud efter måned”. Sagt med andre ord er Skyscanner’s rejseapp din bedste ven i din søgen efter den perfekte rejse.

Husk feriebillederne

Når billetterne er booket og afrejsedato nærmer sig med hastige skridt, så kan du med PhotoDirector installere en app, der kan redigere dine feriebilleder, så de fremstår så æstetisk flotte, som muligt. App’en tilbyder dig alle de funktioner, som er essentielle, når der skal redigeres billeder. Det er altid en god idé at have et godt billedredigeringsværktøj ved hånden uanset om det blot er til hverdagsbrug eller til mere specielle lejligheder, som når man rejser på ferie. Du kan læse mere om appen og dens mange funktioner her og downloade den gratis her, hvis appen tiltaler dig.

Konklusion

For at opsummere, så kan Skyscanner’s rejseapp varmt anbefales, hvis du er på udkig efter et værktøj, der kan hjælpe dig med at sammensætte drømmerejsen ved at finde de billigste flybilletter og finde små gemte hotelperler til favorable priser. Med alle Skyscanner’s funktioner bliver det lettere end nogensinde at booke fly og hotel. Hvis du downloader Skyscanner’s rejseapp, får du blandt andet adgang til funktioner som ”Udforsk tilbud”, prisagenter, der fortæller dig, om eventuelle prissænkninger, koordinering af rejseplaner med dine medrejsende, ”Bedste tilbud efter måned” og mange andre. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at downloade denne rejseapp: Den er gratis og er skabt til at gøre din rejsesøgning lettere.

Download Skyscanner 5.40 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
601

Version
5.40

Tilføjet
18-04-2018
Kompatible systemer
Android, iOS

Størrelse
28 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Skyscanner Limited
Detaljeret information
Downloads
601
Version
5.40
Tilføjet
18-04-2018
Kompatible systemer
Android, iOS
Størrelse
28 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
26-04-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Skyscanner Limited
3 0 3

Afinstallering af Skyscanner

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Skyscanner fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Skyscanner, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Skyscanner være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.