Blog

Stream film, musik og TV fra VLC player til Chromecast

Der er ikke noget værre end at have sat sig godt til rette med en skål popcorn og trykker play på den udvalgte film eller TV serie og så virker det ikke. For at undgå dette senarie, er det en god idé at downloade en medieafspiller til din computer, smartphone eller tablet. Et godt eksempel på en velfungerende medieafspiller, er VLC player, hvor du kan afspille film og musik i god kvalitet. På den måde undgår du en dårlig filmoplevelse og du ser for fremtiden kun film og TV i god kvalitet. Download VLC player med det samme og oplev forskellen.

 

Se VLC player på dit fjernsyn

Når du har installeret VLC player og du er klar til at se en film, er det ikke helt samme oplevelse, at se det på computeren frem for på dit fjernsyn. Med et Chromecast kan du streame den TV-serie, den film, det spil eller den musik du vil fra din enhed til dit fjernsyn. Det er slet ikke så uoverskueligt som det lyder. Selvom det kan virke lettere bare at se det på computeren frem for på fjernsynet, er det ikke svært at streame fra VLC player til Chromecast.

 

Sådan får du VLC player og Chromecast til at connecte

Det første du skal gøre er at investere i et Chromecast som her sættes i HDMI-porten på dit fjernsyn. Herefter behøver du blot at finde den enhed, hvor VLC player er installeret og connecte enheden til Chromecastet. Chromecast fungerer sammen med iPhone, iPad, Android-telefoner og -tablets, Mac- og Windows-computere og Chromebook. For at få din enhed og Chromecastet til at arbejde sammen skal du på din enhed trykke play, hvorefter du trykker “View certificate”, da du herved accepterer at Chromecastet og din enhed snakker sammen. Herefter klikker du på “Accept Permanently”, så du kan se VLC play via dit Chromecast på fjernsynet, når det passer dig.