Blog

Lav virtuel indretning med The Sims

Drømmer du ofte om at ommøblere dit hjem, men mangler du det visuelle og har du ikke tid og råd til at lege med det i virkeligheden uden i det mindste at teste lidt først, så ligger løsningen måske i det populære computerspil, The Sims.

 

Køleskab, gaderobeskab og borde

Ja, det er blot et udpluk af, hvad du kan lege med i utallige kombinationer i The Sims. Køb det dyre amerikanerkøleskab, vælg de lækreste klædeskabe eller et garderobeskab til opbevaring af tøj og find lige det bord, der passer bedst ind i hvert rum.

Men hvis du ikke er klar over det, så er det ikke bare løsøret du kan lege rundt med i The Sims, du kan selvfølgelig også bygge huset op og om, lige som du ønsker det, igen og igen.

 

Virtuelle penge

Men intet er jo gratis. Heller ikke i The Sims. Derfor må du sende din Sim på arbejde og udvikle denne, så han/hun kan blive forfremmet på jobbet og tjene endnu mere – til dine boligdrømme.

De fleste vil se det som en sjov og underholdende proces, specielt, hvis du ikke har prøvet spillet før. Selv hvis du er oppe i alderen (hvad er det i dag), så vil du sandsynligvis more dig over The Sims i arbejdet på at tjene penge til den virtuelle indretning.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Et af de mest populære versioner af The Sims var The Sims 3, som har nogle år på bagen, men stadig er vanvittigt underholdende og udmærket til virtuel indretning. Videre kan du faktisk komme i gang med spille direkte i din browser nu via vores anmeldelse af The Sims 3.

Er kun det nyeste godt nok til dig, eller har du spillet The Sims 3 nok, så kan du rekvirere dig den fulde version af f.eks. The Sims 4 direkte her og supplere med diverse udvidelser til dette fantastiske spil fra EA Games.