Blog

De fedeste gratis bilspil til computer

Er du til høj fart og fede biler, og leder du efter et computerspil, som indeholder lige netop dette? Så er du kommet til det rette sted. Denne artikel vil komme med eksempler på fede bilspil, som du kan downloade gratis til din computer.

 

Driving Speed Pro

Dette spil er et udfordrende og underholdende racerspil. I Driving Speed Pro er du en professionel racerkører, hvor du kan tjene penge. Disse penge kan bruges til at tilkøbe nye biler, og du har helt op til ni forskellige biler at vælge imellem. Her kan du altså vælge, hvilken slags bil der passer bedst til dine præferencer, for at køre bedst muligt. Spillet er gratis, og giver anledning til timevis af god underholdning med fart over feltet og fede biler.

 

Park My SUV

Ønsker du at lære at parkere en bil, eller måske bare øve dig i dette, fremfor racerspil med fart over feltet, er dette muligt med spillet Park My SUV. Her lærer du hvordan det er at køre en stor SUV, fremfor i de andre spil at køre en lille og hurtig racerbil. Er du interesseret i SUV biler i virkeligheden, kan du tjekke Dacia Duster ud, som er en af landets mest populære inde for SUV. Så prøv dine kræfter af med spillet, måske du finder ud af, at denne slags bil er noget for netop dig.

 

Raging Racing

I spillet Raging Racing tager handlingen sted i en virtual by. I spillet har du mulighed for at sørge for byens forskellige indstiller, eksempelvis trafik, fodgængere, vejret og diverse objektiver i byen. Dette gør det sjovere og sørger for, at spillet kan indstilles til dit niveau, da du selv sørger for indstillingerne. I spillet er det også muligt at finde hemmelige veje og genveje, hvilket gør spillet unikt og spændende hele vejen igennem.