Blog

Bryllup i spil og i virkeligheden

Er du kommet i den dejlige situation, at du skal giftes med din udkårne, så læs videre her. For hvis der er noget, som kan blive rigtig dyrt, så er det bryllupper. På den anden side, så skulle det gerne være noget, der sker ”once in a lifetime” og derfor vil man selvfølgelig også gerne gøre noget ud af det. 

Og det er faktisk muligt, at holde en rigtig fest, et lækkert sted til en nogenlunde kuvertpris. For når det kommer til bryllupslokaler, så gør det bare festen til noget andet, når det er flotte bryllupslokaler, som er godt beliggende. Derfor kan det meget vel være der man skal lægge de penge man nu engang har til rådighed.

En firretters menu med velkomstdrink hos Fanøsund, som vi linkede til herover kan f.eks. klares for til rigtig rimelige priser per kuvert og overnatning for mindre per person end mange lignende steder vi har tjekket. Vil I hellere være endnu flere, så kan I kontakte Fanøsund for en mindre pakke eller et skræddersyet tilbud.

Hvis du ikke er klar til at tage springet i virkeligheden, men gerne vil lege lidt indenfor genren, så tag et kig på Loving Box Cynthia's Wedding, hvor hr. Mus har brug for hjælp til at finde den bedste mand til sin datter. Han tager ud på en rejse, for at lede efter den helt rette efter hans ideal. Han møder mange forskellige dyr, planter, frugter og grøntsager undervejs. Spillet er bygget op, som en læringsproces, hvor spilleren skal hjælpe Hr. Mus for at kende forskel på de forskellige dyr, frugter og planter. Alle disse læringsprocesser er centreret omkring sjove navne og animationer.