Spil » Barn & familie

Loving Box Cynthia's Wedding download

Lær dit barn at kende forskel på forskellige dyr, planter, frugter fra hinanden med dette hyggelige familiespil. Download Cynthias bryllup gratis her.

Hr. Mus har brug for hjælp til at finde den bedste mand til sin datter. Han tager ud på en rejse, for at lede efter den helt rette efter hans ideal. Han møder mange forskellige dyr, planter, frugter og grøntsager undervejs. Spillet er bygget op, som en læringsproces, hvor spilleren skal hjælpe Hr. Mus for at kende forskel på de forskellige dyr, frugter og planter. Alle disse læringsprocesser er centreret omkring sjove navne og animationer.

Cynthias far, Hr. Mus går endda op på toppen af et bjerg og hilser solen, da han leder efter den største mand i verden. Han spørger også vinden og mange andre. Når han endelig finder han hvad han ledte efter, var det ikke det, han forventede.

Et sjovt og hyggeligt spil, som børn og voksne kan få meget læring ud af sammen.

DownloadLoving Box Cynthia's Wedding 1.0
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

813

1.0


9 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

Moko Interactive
Detaljeret Information
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
813
1.0
Kontakt os via email
9 Mb
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
Moko Interactive
0 0 1
0

Afinstallering af Loving Box Cynthia's Wedding

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Loving Box Cynthia's Wedding fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Loving Box Cynthia's Wedding, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Loving Box Cynthia's Wedding være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.