Blog

AVG AntiVirus er gennemtestet og trygt

Har du brugt lang tid på at gennemse hvilket antivirus program, du skal downloade til din computer? Så frygt ej, for AVG AntiVirus er nok en af de bedste muligheder, du kan støde på. Dette program er blevet testet, og det har opnået et utroligt resultat, og du skal dermed ikke være bange for at downloade det til din computer. Programmet kan det, det skal. Så hvis du søger et pålideligt antivirus program, så er det her programmet, du søger.

 

20.046 malware prøver

AVG AntiVirus gennemgik en test, hvor programmet skulle modstå 20.046 malware enheder. Testen gik over alt forventning, og det skulle vise sig, at AVG AntiVirus gav en online beskyttelse helt op på 100%, da ingen af de 20.046 malware enheder kom igennem sikkerhedsnettet. Med dette resultat er AVG AnitiVirus bedre end gennemsnittet, og det kan derfor blive svært at finde bedre.

Malwaren var kompleks og forstærket, men alligevel formåede AVG AntiVirus at bibeholde en ren computer, der ikke blev skadet og kunne arbejde videre, som intet var sket. Testen er desuden blevet gennemført to gange, hvor resultatet har været lige gode begge gange. Sidst testen blev gennemført var i 2017. De gode resultater er konsekvente og AVG AntiVirus fortsat er et af de absolut bedste programmer på markedet.

 

Hent programmet selv

Der er to udgaver af AVG Free, som er gratis og AVG AntiVirus, hvor du skal betale. Det kan anbefales, at du starter med den gratis version for at se programmet an, inden du vælger, om du vil bruge penge på det. Du bliver næppe skuffet, hvis du tager testen med i overvejelserne, da de giver et billede af, hvor godt dette program er. Så hvis du er blevet fristet efter at have hørt, hvor godt AVG AntiVirus klarer sig på markedet, så skynd dig at få hentet programmet til din egen computer