Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Smart Driver Updater download

Her kan du downloade en gratis prøve på programmet, Smart Driver Updater, der automatisk finder og udbytter gamle drivers på din computer.

Smart Driver Updater er et fantastisk stykke software til at holde ens drivers opdateret. Programmet er lynhurtig til at skanne alle ens drivers, og dernæst informere brugeren om hvilke af dem, som har behov for at blive opdateret.

Smart Driver Updater er på nuværende tidspunkt kun udviklet til Windows systemer, så hvis man benytter sig af Mac OS, så er man nødsaget til at benytte sig af et andet driveropdateringsprogram.

Hvad er en driver?

En driver fungere som en slags mellemled mellem ens enhed og ens styresystem. En driver sørger altså for at der ikke er miskommunikation mellem enhed og styresystem. Det resultere i, at man ofte får væsentlig forbedret ydeevne ud af ens enheder, hvis man altså sørger for at holde ens drivers opdateret.

Enheder kan være alt fra grafikkort, printere, tastetur til systemenheder f.eks. i form af ens processor.

Hvis man f.eks. har problemer med at ens computer ikke kan registrere ens printer, så kan det meget vel skyldes en manglede driver. Det samme gælder hvis man tilsluttet en ny computermus, og den ikke gider bevæge sig på skærmen. Der er også en del enheder, som godt kan fungere uden drivers, men en driver bidrager typisk til mere optimeret ydeevne for de enkelte enheder.

Essentielt program

Et velfungerende driveropdateringsprogram er fuldstændig essentielt for enhver computer. Hvis ens styresystem har forældet drivers, så risikere man, at ens enheder ikke virker korrekt. Der er også tilfælde hvor enhederne fungerer, men de fungerer langt fra optimalt. Hvis man f.eks. ikke har sørget for at opdatere ens grafikkorts drivers, så er det meget sandsynligt at man får forringet ydeevne. Derfor er et velfungerende driveropdateringsprogram en aboslut nødvendighed.

Smart Driver Updater er en fremragende kandidat til at blive ens trofaste driveropdateringsprogram. Smart Driver Updater er lynhurtig til at skanne alle ens drivers, og man har dernæst mulighed for at downloade de nødvendige opdateringer fra Smart Driver Updaters enorme database af drivers. Alt det sker automatisk, men det skal nævnes at hvis man ønsker automatisk download af de seneste drivers fra databasen, så er man altså nødt til at købe den fulde version af Smart Driver Updater.

Forskellige funktioner

Som sagt, så er det muligt at foretage en dybdegående skanning af ens enheder for at finde ud af, om der er nogle, som skal opdateres.

Men Smart Driver Updater har også en række spændende ekstrafunktioner, som helt sikkert er værd at kigge på. Man kan f.eks. oprette sikkerhedskopierer af ens drivers, så man kan opdatere til de nyeste versioner med ro i maven.

Det tager få sekunder for at programmet at lokalisere de enkelte drivers, som man kan lave en sikkerhedskopi af. Hvis man benytter sig af et ældre styresystem, så kan det være en rigtig god idé at oprette en sikkerhedskopi, så man ikke ender med at miste forbindelse mellem ens enhed og styresystem ved opdatering af drivers.  

En anden af vores favoritfunktioner er planlæggeren.

Med planlæggeren kan med planlægge hvornår at Smart Driver Updater skal skanne og finde de nyeste drivers til ens enheder. Man kan selv vælge et tidspunkt på dagen, og om der skal skannes hver dag, én gang om ugen eller om måneden. Det betyder i bund og grund, at programmet altid vil sørge for at holde ens enheder så opdateret som muligt. Det kan være en god idé at vælge et tidspunkt, som ikke går i vejen for ens daglige computerbrug.   

Smart Driver Updaters database

Smart Driver Updater har en af de største databaser indenfor drivers. Databasen udgør over 1.200.000 millioner af drivers, som konstant bliver opdateret. Det betyder at man med garanti kan få de nyeste drivers, men det betyder også, at hvis man f.eks. har en lidt ældre printer, så er det meget sandsynligt at Smart Driver Updater kan finde den korrekte driver alligevel.

Gratis og købsudgaver

Det er en gratis udgave af Smart Driver Updater, som man kan downloade herfra siden. Der er dog bestemte funktioner, som ikke er tilgængelige hvis man benytte sig af denne gratisudgave. F.eks. er det ikke muligt at få programmet til automatisk at downloade opdateret drivers.

Men det er selvfølgelig muligt at skanne ens drivers, så man kan få et overblik over hvilke drivers, som har behov for blive opdateret. Om man vælger at gøre dette manuelt eller ved hjælp af Smart Driver Updater er op til en selv, men hvis har en del forældet drivers, så kan det anbefales at lade programmet klare det kedelige arbejde for en.

Konklusion

Smart Driver Updater er et fremragende stykke software, som gør ens computerbrug væsentlig lettere, og langt mere behageligt. Det kan være frustrerende at holde så mange drivers opdateret, men med Smart Driver Updater er det en leg.

De mange ekstrafunktioners muligheder er umiddelbart prikken over i’et. Det bidrager til en fremragende brugeroplevelse, og gør generelt driveropdateringsprocessen meget mere angribelig. Det er lidt en skam, at man er nødsaget til at købe den fulde version af programmet for at få automatisk downloads af ens drivers. Men det samtidig ganske forståeligt. Smart Driver Updater er generelt utrolig veludviklet, og grænsefladen ser også fantastisk ud. Det resultere i, at Smart Driver Updater adskiller sig af lignende software, og føles i sidste ende som meget mere end blot et driveropdateringsværktøj.

Så hvis man søger et velfungerende program til at driveropdatering, så er Smart Driver Updater nok den bedste mulighed. Programmet får en varm anbefaling af os.

Download Smart Driver Updater 5.0
Screenshots
Detaljeret Information
2.067

5.0

http://www.avanquest-shop.com/support.html
Windows XP til og med 10

1.6 Mb

Trialware 10-05-2013
Kontakt os via email

Klik her

Avanquest Software

Detaljeret Information
Windows XP til og med 10
2.067
1.6 Mb
5.0
Trialware
10-05-2013
Kontakt os via email
Klik her
Avanquest Software
4 0 3
199

Afinstallering af Smart Driver Updater

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Smart Driver Updater fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Smart Driver Updater, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Smart Driver Updater være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.