Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Driver Talent download

Få opdateret alle dine drivers med Driver Talent. Der er en gratisprøveversion, som kan downloades her.

Det kan være en smerte at holde sine drivers opdateret, og det er ikke altid at man ligger mærke til om ens drivers har den nyeste udgive. Dette kan være problematisk, hvis din driver ikke er den nyeste udgave kan du risikere at du ikke får den optimale ydeevne ud af dem. Driver Talent lader dig opdatere, afinstallere, installere og så videre med et enkelt klik.

Programmet virker på Windows-systemer, som har Windows XP og der opefter. Vi testede programmet for at se om der var nogle drivers, som programmet ikke forsøgte at finde. Men det lykkedes os ikke, lige fra motherboard, grafikkort, lyddrivers, printer, tastetur, mus og bluetooth finder programmet med lethed. Vi er ikke i tvivl om at udvikleren OSToto har haft brugervenlighed i tankerne under udviklingen. Det er nemlig yderst simpelt at finde rundt i og vi fandt hurtigt ud af hvordan det hele fungerede.

Desværre er Driver Talent kun tilgængeligt på Windows-systemer på nuværende tidspunkt, men vi håber at OSToto i fremtiden laver en Mac og Linux version.

Download Driver Talent 6.5.53.158
Screenshots
Detaljeret Information
1.340

6.5.53.158

Windows

11.6 Mb

Trialware
Kontakt os via email

Klik her

OSToto

Detaljeret Information
Windows
1.340
11.6 Mb
6.5.53.158
Trialware
Kontakt os via email
Klik her
OSToto
3 0 3
0

Afinstallering af Driver Talent

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Driver Talent fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Driver Talent, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Driver Talent være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.