Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Driver Easy (Dansk) download

Download driveropdateringsprogrammet Driver Easy gratis her.

Det er uhyrlig vigtigt at man holder ens drivers opdateret, ellers risikere man, at man ikke får den optimale ydeevne ud af ens komponenter.

En typisk computer kan have over flere hundrede komponenter, som er driverafhængige, og det er derfor meget oplagt at finde et solidt driveropdateringsprogram, som kan opdatere ens drivers uden at man behøver at løfte en finger. Læs med nedenstående og find ud, om Driver Easy er et godt valg.

Let anvendeligt

Et driveropdateringsprogram skal helst være let og overskueligt at anvende, da programmets primære funktion trods alt er at mindske arbejdsmængden hos brugeren.

For at finde drivers, som ikke er opdateret, så er man nødsaget til at skanne computerens komponenter. Som det ses ovenstående, så er Driver Easy lynhurtig til at lokalisere og skanne alle ens komponenter, og finde ud af, om der er behov for opdateringer. Efter skanningen får man en overskuelig oversigt hvor man kan se hvilke drivers, som er opdateret samt se dem, som har behov for opdatering.

I oversigten har man som sagt mulighed for at opdatere drivers enkeltvis. Hvis man benytter sig af gratisudgaven af programmet, så kan det godt tage noget tid for programmet at finde og downloade den pågældende driver fra Driver Easys database.

Hvis man har købsversionen, kan man i øvrigt også opdatere alle drivers på én gang.

Erfaring er nøgleord

Uanset hvilken type software, som der er tale om, så er erfaring en absolut nødvendighed. Driver Easy har en del erfaring, og det ses bl.a. ved at programmet har over tre millioner brugere. Derudover, så nytter et driveropdateringsprogram ikke særlig meget, hvis det ikke har tilgængelighed til de nødvendige drivers. Heldigvis, så har Driver Easy en database som indeholder over otte millioner drivers, og sandsynligheden for at programmet ikke kan lokalisere ens driver er altså minimal.

Købs og gratisversion

Ovenstående kom vi lidt ind på forskellene mellem købs- og gratisversionen, men der er andre ting, som man skal være opmærksom på. Hvis man benytter sig af gratisudgaven, så har man mulighed for at skanne hele ens computer, og derved lokalisere fejlbårne drivers. Når det kommer til opdateringen, så er man dog en smule begrænset. Det er muligt at downloade og derved opdatere ens drivers enkeltvis, men dette kan man blot gøre 13 gange, inden at programmet lukker for databasen, og man er nødsaget til at købe Pro-versionen af programmet.

Prisen på pro-versionen ligger på cirka 200 kroner for én årslicens. Foruden ubegrænset adgang til programmets database, så kan man også opdatere alle drivers ved hjælp af et klik. Hvis en driver skulle blive forældet, så vil programmet også opfange dette uden der er behov for skanning. Driver Easy lover desuden 30-dages returret, hvis man er utilfreds med produktet.

Ekstrafunktioner

Driver Easy har det basale for at kvalificere som et driveropdateringsværktøj, men foruden disse funktioner, så har programmet en del spændende ekstrafunktioner, som umiddelbart kun er et plus fra vores side.

En af funktionerne er mulighed for at få et overblik over computerens hardware oplysninger. Oplysninger, som normalt kan være ret vanskelige at få overblik over. Der er muligt at få et overordnet overblik, og hvis man gerne vil mere i dybden, så kan man benytte sig af venstresiddende faner, hvor man læse yderligere om komponenterne enkeltvis herunder; CPU, Bundkort, Hukommelse (RAM) og Skærmkort.

Det er muligt at eksportere disse oplysninger som tekstdokument, hvilket er aldeles brugbart, hvis ens computer skal til reparation, eller hvis man ønsker at finde en computer på samme niveau.  

Derudover er der mulighed for at opsætte automatiske skanning f.eks. når computeren starter, når programmet starter eller på et planlagt tidspunkt. Her kan man vælge specifikke tidspunkt herunder dato og klokkeslæt hvor programmet skal starte skanning og opdatering. Dette kan især være brugbart, hvis man har mange drivers, som kræver opmærksomhed og man ikke ønsker, at programmet skal gå i vejen for ens daglige computerbrug.

Man kan også oprette et systemgendannelsespunkt, som kan fikse ens computer, hvis man af den ene eller anden grund er kommet til at downloade en farlig driver.

Konklusion

Det er utrolig vigtigt at holde drivers opdateret, for hvis man ikke gør det, så snyder man simpelthen sig selv. Desværre er der rigtig mange, som ikke er opmærksomme på dette, og det kan bl.a. skyldes, at det kan virke som en uoverskuelig proces.

Med Driver Easy er det dog utrolig let, da programmet klarer hele processen mens man kan læne sig tilbage. Driver Easy er ganske brugbart, hvis man blot ønsker en hurtig opdatering, men kan ligeledes bruges til gentagne brug, her skal man bare have pengepungen frem. Prisen er dog ret attraktiv og retfærdig taget i betragtning af hvad man får retur.

Download Driver Easy (Dansk) 5.6.10
Screenshots
Detaljeret Information
2.385

5.6.10

Windows

7 Mb

Køb & Download
Kontakt os via email

Klik her

Easeware Technology Limited

Detaljeret Information
Windows
2.385
7 Mb
5.6.10
Køb & Download
Kontakt os via email
Klik her
Easeware Technology Limited
5 0 3
0

Afinstallering af Driver Easy (Dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Driver Easy (Dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Driver Easy (Dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Driver Easy (Dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.