Spil » Abandonware

Tetris download

Download det populære spil Tetris lige her.

En af de mest klassiske computerspil er Tetris, og det er af gode grunde. Langt de fleste har prøvet Tetris, og langt de fleste finder en høj underholdningsværdi i spillet. Spillet er simpelt men tag ikke fejl, for det er utrolig udfordrende. I modsætning til de ældre versioner af Tetris, så har denne version væsentlig forbedret grafik. Udover dette, så er der også en del muligheder for at ændre svarhedsgrader, så du altid kan udfordre dig selv. Versionen som du finder her på hjemmesiden kan vi bekræfte virker til Windows-systemer. Vi kan ikke love at spillet virker til Mac eller Linux, men umiddelbart kan vi ikke se, hvorfor det ikke skulle virke.  

Hvis du ikke skulle kende Tetris, så går det ganske enkelt ud på at der hele tiden falder klodser ned fra oven af forskellig form, som du så skal lede hen på plads, så de passer sammen. Alle klodser består af fire mindre klodser, som er sat sammen på de forskellige måder de kan. Når du har formået at samle en række, så bliver rækken slettet, hvilket giver dig mere tid. Hvis du samler fire rækker på en gang, så for du bonuspoint. Hvis du ser professionelle Tetris-spillere, så kan du se at den typiske strategi er at samle fire rækker på nær den ene side, hvorefter du placerer én lang tetris-blok langs siden så hele rækken forsvinder på én gang. Dine point bliver målt alt efter hvor mange rækker/linjer, som du kan formå at fuldføre. Denne udgivelse af Tetris har ikke behov for internettet for at man kan spille det, hvilket betyder at det er fremragende at have med sig på farten. Så hvis du skal ud og rejse, eller sidder fast i lufthaven og har brug for lidt tidsfordriv, så er Tetris helt sikkert værd at have med sig. Har du fået nok af Tetris, så kan du altid besøge vores spilkategori. I vores spilkategori er der et hav af gratisspil, som alle er anmeldt og testet af os.

For at opsummere, så er Tetris et fremragende spil hvis har behov for langvarig underholdning. Det er simpelt ja, men det fungerer optimalt. Der er desuden heller ikke det store systemkrav for en computer, så alle kan være med. De forskellige sværhedsgrader resulterer i mange timers underholdning, og er helt sikkert et spil som vi vil anbefale at have liggende, til når man har brug for at slå lidt tid ihjel.

DownloadTetris 1.71
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

13.567

1.71

support@crystaloffice.com
Windows

0.799 Mb

Freeware

21-06-2004
Kontakt os via email

Klik her

Crystal Office Systems

Detaljeret Information
13.567
1.71
Kontakt os via email
0.799 Mb
Freeware
support@crystaloffice.com
21-06-2004
Kontakt os via email
Klik her
Crystal Office Systems
26-04-2019

3 0 19
100 kr
0

Afinstallering af Tetris

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Tetris fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Tetris, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Tetris være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.