Spil » Abandonware

SimCity 2000 download

Download SimCity og oplev et fantastisk spil der allerede er en legende.

Har du aldrig spillet SimCity, er det på høje tide. I SimCity 2000 er det din opgave at opbygge en by med alt hvad det indebærer. Efter du har bygget byen op skal du sørge for at byen overlever og skal sikre at beboelsesområderne er attraktive, og at de basale nødvændigheder, som el og vand kører som smurt. Du skal sørge for at byen er opbygget på en komfortabel måde, så der helst er arbejdspladser tæt på, men samtidig skal du sikre at der ikke er for stor forurening i byens indre.

Når du har styr på det, kan du så begynde at bygge parker og prøve at tiltrække rige borgere til glæde for de fleste i din by. Velkommen til det varme sæde som borgmester i din helt egen by.

Dette er et rigtig godt spil og helt klart et spil, som man skal prøve, hvis man ikke allerede har. Spillet er en klassisk oplevelse, hvor man bliver bragt helt tilbage til SimCitys oprindelse, hvor det startede ud med at være en by simulator, hvor det nu er et af de mest populære spil til PC.

DownloadSimCity 2000 (Final)
Screenshots
Detaljeret Information
Klik her for at afgive din egen stemme

2.106

(Final)
Windows

2.45 Mb

Abandonware
Kontakt os via email

Klik her

Maxis Software Inc.
Detaljeret Information
2.106
(Final)
Kontakt os via email
2.45 Mb
Abandonware
Kontakt os via email
Klik her
Maxis Software Inc.
5 0 2
0

Afinstallering af SimCity 2000

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere SimCity 2000 fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find SimCity 2000, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle SimCity 2000 være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.