Programmer » Sikkerhed » Anti-Spyware / Privatliv

IObit Uninstaller download

Download gratis freeware programmet IObit Uninstaller her. Det fjerner unødvendige programmer med den nyeste afinstalleringsteknologi selv, når Windows Add/Remove programmer må stå af.

Programmer og apps på din computer ender tit med bare at ligge og fylde, når du er færdig med at bruge dem. Disse optager brugbar plads på din harddisk, mens din computer bliver langsommere og langsommere.

Med den nyeste version af IObit Uninstaller, kan du fjerne alle de programmer, der med Windows’ egne afinstalleringsfunktioner ikke kan fjernes. Uninstaller fra IObit er det mest effektive program til at afinstallere, mens du også får en masse ekstra funktioner med. Du kan downloade det gratis lige her.

Ryd ud i overflødige og store programmer

I programmets højre side finder du en masse brugbare funktioner, der giver dig et langt større overblik over de programmer, du har installeret på din computer. Klikker du eksempelvis på Store Programmer, får du en liste over dine programmer rangeret efter, hvor meget de fylder på din computer. Dermed kan du rydde op i de programmer, der fylder meget, og som du ikke længere har brug for.

Du kan også klikke på Sjældent Brugt, hvor du ser programmer, du ikke har gjort brug af i en længere periode. Disse kan du dermed også slette, så de ikke fylder og overbebyrder din computer.

Apps og anbefalet beskyttelse

I IObit Uninstaller differentieres der mellem Programmer og Apps. Derfor finder du alle de apps, du har downloadet gennem Windows Store i den menu der hedder Windows Applikationer. Her opdeles de i apps som er udviklet af Windows, og apps der kommer fra andre udbydere.

Menuen fungerer selvfølgelig ligesom program-menuen, hvor du klikker de apps af, du ønsker at slette, og derefter klarer programmet resten for dig.

Den nederste menu i programmet er en liste over software, som IObit anbefaler, at du downloader. Der finder du blandt andet Smart Defrag, der optimerer dine diske, som skulle give din computer en hurtigere opstart.

Uninstaller Pro

Udgaven af IObit Uninstaller som du her på siden kan downloade, er som nævnt den gratis udgave af programmet. Det fås dog også i en Pro-udgave, hvor du får endnu flere funktioner med.

I Pro-udgaven får du blandt andet funktionen til softwareopdatering med. Med denne får du foreslået opdateringer til dine programmer, som bør opdateres.

Brugervenlighed

Når IObit udvikler et program, ved man, at der er tale om god kvalitet. Brugernes oplevelse er altid i højsædet, og derfor er Uninstaller også et utroligt veludviklet program. Menuerne er simple at navigere rundt i, mens designet er moderne og rart for øjnene. Derudover downloades det automatisk på dansk, så du ikke skal have fat i ordbogen for at oversætte svære fremmedord.

Tilgængelighed

Udgaven af IObit Uninstaller her på siden er udviklet til Windows-brugere. Du skal derfor finde alternativer, hvis du er bruger af Mac eller Linux.

Alternativer

Der findes mange programmer til oprydning på din computer. IObit Uninstaller er muligvis det bedste til programfjernelse, men ønsker du også at komme af med filer og andet, der blot ligger og fylder på din computer, kan du eksempelvis tage et kig på Clean Disk Free. Dette fjerner filer og andet skrammel på din computer, som du ikke har brug for. Programmet er gratis og gør helt automatisk din computer hurtigere.

Konklusion

IObit Uninstaller er et fantastisk program til oprydning på din computer. Med det kan du få et overblik over alle dine programmer og fjerne de, der ikke længere er brug for. Du kan rangere programmerne efter, hvor ofte du bruger dem eller hvor meget plads, de optager på din harddisk. Programmet har derudover også en række ekstra features, der hjælper dig til at sikre din computer og gøre den endnu hurtigere. Det er helt gratis at downloade, og ønsker du endnu flere funktioner, fås det også i en Pro-version.

Download IObit Uninstaller 9.0 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.657

Version
9.0

Tilføjet
22-09-2011
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008 & 7

Størrelse
1.4 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
IObit
Detaljeret information
Downloads
2.657
Version
9.0
Tilføjet
22-09-2011
Kompatible systemer
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008 & 7
Størrelse
1.4 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
20-09-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
IObit
4 0 29

Afinstallering af IObit Uninstaller

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere IObit Uninstaller fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find IObit Uninstaller, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle IObit Uninstaller være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.