Programmer » Internet / Netværk » FTP Programmer

CuteFTP Pro download

Flyt store mængder af filer og hold dine hjemmesider opdateret med CuteFTP Pro, der kan downloades gratis her.

I denne digitale alder arbejder man mere og mere med digitale filer på ens computer. Det kan være lektier og afleveringer til din skole eller arbejdsopgaver når det gælder dit job. For at transportere de filer rundt har folk i årevis brugt USB nøgler osv. der er meget mere kompakte end en hel stak papirer. Men det er nu blevet endnu nemmere, ja så nemt at du ikke behøver noget fysisk for at transportere dine filer.

CuteFTP Pro af producenten GlobalSCAPE er et fildelingsprogram, der tillader dig at flytte filer over netværk. Skal man flytte noget fra en computer til en anden på lang afstand, kan CuteFTP Pro gøre dette nemt for dig. Det er desuden også muligt at udgive og opdatere hjemmesider og downloade musik og film.

Hold dit arbejde og fritid organiseret med CuteFTP Pro

Når man skal til at bruge et program som CuteFTP Pro, stiller man sig nok først spørgsmålet: ”Hvad er FTP?”, og ”Hvorfor er det cute?”. Det sidste spørgsmål behøver man ikke tænke så meget over, men det første er godt! Hvad er FTP egentligt, og hvad kan du bruge det til?

FTP står for ”File Transfer Protocol”. Som navnet angiver bruger man FTP til at overføre filer mellem to computere på et netværk. Så altså: fildeling mellem to computere eller mellem computer og online databaser etc.

Dette er ekstremt brugbart, hvis man for eksempel vil tage noget af arbejdet med hjem. I stedet for at skulle sætte en dropbox op og downloade sine filer igen, kan man direkte overføre dem til sin hjemmecomputer, mens man allerede har pakket sammen, og gør sig klar til at tage hjem.

I fritidsmæssige henseende er CuteFTP Pro også et rigtig smart program, hvis du vil downloade film og musik. Derfor kan man bruge programmet til rigtig mange ting, og det hjælper dig generelt med at få styr på din hverdag.

Der er ydermere muligheder for at automatisere programmet, sådan så det altid laver overførsler mellem dine ønskede systemer på dine ønskede tidspunkter, så du ikke engang skal tænke på det selv.

Beskyttelse af dine filer i højeste klasse

CuteFTP Pro tager din sikkerhed meget seriøst. Hvorfor det? Det simple svar er, internettet er som udgangspunkt et sårbart sted, hvor der altid er folk, der vil forsøge at inficere din computer med skadelige virusser og stjæle din information. CuteFTP Pro er et program, der baserer hele sin eksistens på en strømlinet netværksforbindelse til at overføre filer, og derfor kan de heller ikke lade dig være sårbar.

En af de metoder, de tager i brug for at beskytte dig og dine filer, er ved at enkryptere dem, når du sender dem rundt. Enkryptering er i korte træk en kode på dine filer, som gør dem ubrugelige for andre end dig, medmindre de kan knække den. Det er sjældent muligt, så det er en rar ting at have i baghovedet.

Hvis du overfører filer, du selv markerer som vigtige, vil de også tit blive låst og kræve en engangskode, som kun du kender. Det vil sige at selvom nogle ville på mirakuløs vis opsnappe dine filer, så kan de ikke få adgang til dem alligevel.

Der er et hav af andre sikkerhedstiltag, så mange at de ville tage for lang tid at forklare. Men det beviser blot, hvor stærkt dette program bekymrer sig om dig.

Til dig der godt kan lide, når hverdagen går glat

CuteFTP Pro er en af dine bedste venner, når det gælder at få hverdagen til at flyde blidt afsted. Ved at tillade dig at opbygge et effektivt netværk til fildeling, som ovenikøbet kan automatiseres og er beskyttes af de mest effektive sikkerhedsmetoder, kan man læne sig trygt tilbage, velvidende at filerne sendes frem og tilbage, hvor end de skal være, så du kan fortsætte med dit arbejde eller tage dig en velfortjent pause.

Hold dine hjemmesider opdaterede og relevante med CuteFTP Pro

Ikke blot er CuteFTP Pro et fildelingsprogram, men det er ydermere også et program, der kan hjælpe dig med at holde styr på dine hjemmesider. Programmet kan sættes op til at få adgang til din hjemmesides kodning, så du let og elegant fra CuteFTP Pro kan gå ind og rette i ting, du får brug for.

Samtidig er det også smart, hvis du skal uploade en artikel eller en anden sektion af tekst til siden, der trænger til at blive opdateret. CuteFTP Pro bliver altså til en lille arbejdsstation, du altid har ved hånden, hvis du er ved en computer. Den kan styre et helt firmas flow af filer til relevant personale og samtidig holde hjemmesiden opdateret og i gang, så man opnår mest aktivitet som muligt.

Et kompliceret design, der dog kan mestres given tid

CuteFTP Pro er et program, der kan rigtig meget. Potentialet er stort, brugbarheden høj, og det viser sig også i dets mange funktioner. Derfor kan det godt virke lidt kompliceret for en førstegangsbruger og specielt hvis man ikke har stiftet bekendtskab med FTP før nu.

Når du starter programmet, bliver du mødt af en skærm, der ærlig talt ser lidt kluntet ud. Det bobler over med funktioner af forskellig slags, og du bliver bedt om at sætte en masse ting op, for at få programmet til at køre ordentligt. Og hvordan får man så sendt filer, forbundet computere og automatiseret sit arbejde?

CuteFTP Pro har godt selv indset, at programmet ikke ligefrem er selvforklarende, så derfor er der en smart funktion, der hjælper dig dag for dag med at sætte dig ind i det. Det hedder ”Tip of the Day”, der hver dag fortæller dig hvordan du gør noget nyt. Kan du ikke vente er der selvfølgelig også en hjælpefunktion.

Udseendemæssigt er programmet ikke ligefrem en perle, men nærmere en mat glaskugle. Det er hverken grimt eller pænt. Blot meget neutralt og fredeligt med dets mange grå og hvide farver.

Alternativ software

Vil man optimere sin virksomhed yderligere kan man med fordel tage Google Maps Extractor 2012 af producenten Touche Software i brug. Softwaren lader dig scanne landet geografisk for firmaer, og leverer dig deres e-mailadresser og telefonnumre. Det er en god måde at finde potentielle kunder på. Google Maps Extractor 2012 kan downloades gratis her.

Konklusion

CuteFTP Pro er, som navnet hentyder, en ”cute” og nem løsning på at få lidt styr og kontrol omkring mange små arbejdsting i dagligdagen. Med muligheden for avanceret automatisering kan du få arbejdsstrømmen i en hel virksomhed til at flyde uhindret og glat. Det kan klart anbefales.

Download CuteFTP Pro 9.0.5 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
2.706

Version
9.0.5

Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
19.6 Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
GlobalSCAPE
Detaljeret information
Downloads
2.706
Version
9.0.5
Tilføjet
20-01-2001
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
19.6 Mb
Licens
Freeware
Opdateret
29-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
GlobalSCAPE
3 0 35

Afinstallering af CuteFTP Pro

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere CuteFTP Pro fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find CuteFTP Pro , markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle CuteFTP Pro være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.