Programmer » Internet / Netværk » Fildeling

Vuze (Azureus) download

Vuze er et gratis fildelingsprogram.

Mange af os kender nok frustrationen over at skulle hente store file fra internettet. Det kan være en lang proces, der kan tage op til flere timer, før man står med noget brugbart. Alt imens sløves ens internetforbindelse ned, og problemerne løber op og op.

Med Vuze af producenten The Vuze Team kan du begynde at downloade store filer ved hjælp af torrents fra nettet hurtigt og simpelt. Vuze sørger for at tilpasse sig din hastighed, så du kan skåne dit internet og stadig hente det, du skal bruge.

Hent film, musik og meget andet fra internettet

En torrent er i sig selv en lille fil. Den indeholder dataen, der kan videresende dig til de arkiver, hvor dine ønskede filer ligger. Ved at bruge et torrentprogram, bliver du forbundet med de mennesker, der uploader disse filer. Det vil sige, at du ikke blot får dine filer fra ét sted, men mange andre fra folk over hele verden. Derfor er processen også hurtigere.

Man bruger typisk torrents til at hente film, musik, serier og lignende filer. Her er Vuze en af dine rigtige gode venner, og tilbyder dig en række pakker med forskellig gratis musik, film og serier, du kan begynde at downloade med det samme. Gratis underholdning leveret hurtigt til din computer er ikke noget, man kan klage over.

Download din yndlingsmusik, film og brænd dem ned på en disk med det samme

Udover at være et torrentprogram, kan Vuze også brænde DVD’er og CD’er for dig. Det er rigtig handy, hvis man har hentet en film ned, og gerne vil afspille den på sit fjernsyn. Så kræver det blot, man har et diskdrev og en tom DVD, så kan du gå i gang med at brænde.

Dette er desuden også smart, hvis du vil lave kopier til venner og familie. Det gør reelt Vuze til en schweizerkniv af et program, der kan en masse hjælpefulde ting. Dette kræver dog at man betaler for plusversionen af programmet – hvilket kan anbefales.

Løb aldrig tør for god underholdning

Vuze er i essensen din portal til at hente underholdning ned på din computer. Er du interesseret i musik, film, serier, e-bøger etc. så er Vuze din bedste ven. Der er altid noget nyt, man kan hente ned, og internettets store databaser er nærmest uudtømmelige, så du er garanteret en livstids forsyning af materiale til de kedelige stunder, hvor der skal noget god underholdning til.

Med muligheden for at brænde dine hentede film og musik kan du også hurtigt begynde at opbygge din egen fysiske samling til de gode stunder med familien, kæresten og vennerne – eller dem alle på én og samme tid!

Som et genopfinde den dybe tallerken, bare med et par modifikationer

Torrentprogrammer adskiller i teorien sig ikke rigtigt fra hinanden. De har alle i bund og grund den samme funktion: fildelingen på tværs af et netværk af brugere. De har dog alle sammen ganske få ting, der gør dem lidt unikke. Det kan være i design, kodning og hastighedsudnyttelse.

Når det gælder Vuze, så er det tydeligt dens brede appel til menigmanden og dens mange brugbare funktioner. Typisk ser man ikke en brændefunktion i et torrentprogram. Det skal man normalt bruge andet software, som for eksempel Nero Burning Rom, til at få gjort. Samtidig tilbyder Vuze dig også en masse gratis pakker af forskelligt indhold du kan hente. Det er ikke ligefrem typisk for torrentprogrammer at gøre så meget for dig. Her er Vuze dog generøs, og det er værd at tage i betragtning, når man skal vælge sit torrentprogram.

Betaler man for Vuze kan man desuden også få en indbygget virusscanner med, for at holde sig sikker for beskadigede og inficerede filer. Ydermere får man også adgang til ”Play Now” funktionen, der lader dig se og høre filmene og musikken, mens du henter det ned.

Lækkert og simpelt design, der tænker på dig som bruger

Vuze kan være stolte af det design, de har præsteret at levere til dig som bruger. De generelle karaktertræk ved designet er overskueligt, fint opdelt, fine teksturer og farvekombinationer. Ude i siden har du en række menuer til dine forskellige behov. Her kan du holde øje med dine nuværende hentede torrents, finde nye og endda kigge på alt du har hentet med programmet, der bliver gemt i dens bibliotek.

Farverne kommer i forskellige former af grå, der highlighter interessante og vigtige områder, du får brug for. Det er milde farver, der er behagelige for øjnene, og som ikke unødvendigt distraherer dig ved brug af programmet. Derfor er det generelt en dejlig og let oplevelse man får, når man roder rundt med Vuze.

Alternativ software

Ønsker man at prøve andet torrentsoftware, er der mange muligheder, man kan prøve af.

BitComet af producenten BitComet er et godt og underholdende valg. BitComet er et solidt program til at torrente med, og det tilbyder dig desuden også adgang til en række hjemmesider, hvor du kan finde musik og film. BitComet fungerer desuden også generelt som en rigtig god filmanager, hvor du kan holde styr på alle dine downloads. BitComet kan downloades gratis her.

uTorrent af producenten BitTorrent.inc er endnu et eksempel på et stærkt torrentprogram. uTorrent er et af de programmer, der fylder mindst på din computer, og udvikler sig altid i retningen af at bruge mindst af din computers ressourcer som muligt for at hente store filer som film, spil, musik osv. uTorrent er en af mastodonterne på torrentmarkedet, har opnået stor succes blandt en tilfredsstillet brugerbase, og er derfor helt klart værd at prøve. uTorrent tilbyder også en webbrowser applikation, hvor du kan downloade og streame musik gratis. Det kan hentes fra deres hjemmeside. uTorrent kan downloades gratis her.

Konklusion

Vuze er en lækker torrentklient, der sørger for alle dine behov. Om du ønsker at downloade film, musik eller serier, så er du dækket ind. Med dens ekstra brændefunktion kan man brænde det hentede ned på disk, og nyde det hvor end man er. Vuze er uden tvivl et anbefalelsesværdigt program.

NB: Du kan desværre ikke længere downloade Vuze her på Download.dk. Tag i stedet et kig på vores mange andre anmeldelser og artikler.

Download Vuze (Azureus) 5.3 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
4.186

Version
5.3

Tilføjet
30-04-2007
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
Mb

Licens
Freeware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Vuze, Inc.
Detaljeret information
Downloads
4.186
Version
5.3
Tilføjet
30-04-2007
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
Mb
Licens
Freeware
Opdateret
21-06-2023
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Vuze, Inc.
4 0 8

Afinstallering af Vuze (Azureus)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Vuze (Azureus) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Vuze (Azureus), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Vuze (Azureus) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.