Programmer » For virksomheder » Præsentation

ToWeb download

Download website designeren ToWeb gratis her

Vil dig og din virksomhed gerne have en tilstedeværelse på internettet, men I ved ikke helt hvor I skal starte?

Det optimale sted er naturligvis at oprette sig en hjemmeside, der kan sætte spot på de produkter, I tilbyder. 

En hjemmeside er helt essentiel i dag, hvor onlinehandel har oversteget fysisk retail, så det er en vogn, der er værd at hoppe på.

Men at designe en hjemmeside kan være relativt bøvlet. Hvis man ikke har den rigtige software altså. Her kommer ToWeb ind i billedet.

Brug op til næsten 200 templates

ToWeb er en af de bedste gratis programmer på markedet, der kan levere dig et responsive web design med op til næsten 200 forskellige templates, der tillader dig at designe din hjemmeside, som du vil have det.

Er du en avis? Måske sælger du bøger, eller har du en café i midten af København? Der er et design der passer til hver beskæftigelse.

Du bliver forsynet med alle tænkelige værktøjer til skabelse af din perfekte hjemmeside, og så er det til gengæld også utroligt nemt at redigere i din valgte template. 

Du kan tilføje alle de tabs, til din hjemmeside, du har brug. Lav en “about sektion”, der fortæller om din organisation, en “shop sektion”, hvor folk kan bestille dine produkter.

Og er din virksomhed indehaver af forskellige typer sociale medier, så kan du også tilføje “Social Buttons”. Det er de smarte knapper, du typisk ser på hjemmesider med et Twitter, Facebook, MySpace logo etc.

Dem kan du få til at videresende dine klienter til din Facebook, Twitter etc. og på den måde garnere flere følgere. 

Styrk din indtjening med reklamer

Reklamer på nettet er lukrative, simpelthen fordi tusinder ser dem hver dag. 

Med ToWeb kan du indsamle data om dine kunder, du kan bruge til at designe til din audience på for eksempel Facebook og andre sociale medier. På den måde kan du nemt ramme din målgruppe med ToWeb.

Til dig der vil spare tid og penge

At hyre en webdesigner kan være et relativt dyrt eventyr. Når en hjemmeside skal bygges fra bunden, tager det lang tid, og du kan risikere at den givne webdesigner bare ikke laver noget, du er tilfreds med. 

ToWeb er værktøjet til dig, der vil spare penge, og have fingeren med i alle detaljer på din hjemmeside. Du kan indsætte alle de ting og funktioner, du har brug for, helt selv. 

Med de mange templates er det meste af arbejdet allerede gjort for dig, så du sparer både tid og penge på samme tid med ToWeb.

Brugervenligt design der sætter dig i gang med det samme

ToWeb er designet til, du kan designe og uploade din hjemmeside på ganske kort tid. 

Programmets funktioner er sat op, så du kan finde dem alle ude i venstre hjørne. Her er de inddelt i forskellige tabs såsom Topics og Theme. Klikker man på en af dem får du så en række underfunktioner, der kan hjælpe dig på vej med at designe din hjemmeside. 

Programmet er generelt kendetegnet med den klassiske “drag-and-drop” stil, hvor du bare trækker dine ønskede knapper etc. ind på den valgte template. 

Så ved ikke at bruge særlig mange kræfter kan du hurtigt sætte en hjemmeside op, der gør præcis, hvad du vil have den til. 

Programmet kan endda selv publishe din hjemmeside for dig, så du slipper for en masse træls hjernegymnastik. 

Konklusion

ToWeb er et essentielt stykke software for dig, der står bag en virksomhed, og gerne vil have en tilstedeværelse på nettet. Du kan let og hurtigt designe din ideelle hjemmeside, og derigennem sparer du tid og penge. Det kan kun anbefales.

Download ToWeb 8,03 her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
325

Version
8,03

Tilføjet
03-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS X

Størrelse
150 Mb

Licens
Freeware

Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Lauyan Software
Detaljeret information
Brugernes Vurdering
Der er endnu ingen stemmer
Klik her for at afgive din egen stemme
Downloads
325
Version
8,03
Tilføjet
03-10-2019
Kompatible systemer
Windows, Mac OS X
Størrelse
150 Mb
Licens
Freeware
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Lauyan Software
0 0 1
100 kr

Afinstallering af ToWeb

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere ToWeb fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find ToWeb, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle ToWeb være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.