Programmer » For virksomheder » Organisering

OneNote download

Download gratis OneNote og opret noter uanset hvor du er. Den geniale følgesvend til dig, som vil have styr på dine tanker og ideer.

Microsoft OneNote administrerer alle dine vigtige noter og oplysninger på ét sted, og vil i høj grad reducere din arbejdstid, fordi alle oplysninger, du behøver, er tilgængelig fra ét central program, Microsoft OneNote.
Microsoft OneNote gør det meget lettere at organisere, finde, dele og sende information mellem brugere og gruppe i en virksomhed.

Microsoft OneNote er som et stykke papir, hvor du skriver en note eller vigtige beregninger - i stedet for at have dynger af disse noter liggende rundt i skuffer du kan gemme det hele i Microsoft OneNote og adgang hurtigt og nemt. Du kan bruge OneNote i stedet for PostIts, og du ved altid hvor du har lagt din note når den ligger i OneNote.

Del dine noter med dine venner, kolleger eller samarbejdspartnere. Så kan I sammen arrangere fester eller arbejde på et projekt og altid være opdateret på hvor langt I er nået. Du kan også tegne i OneNote eller skrive med fingeren. Hvis du skriver tydeligt nok er det muligt at konvertere det skrevne til maskinskrevet tekst efterfølgende.

Programmet virker på alle platforme. Download det her og kom i gang med at holde styr på dine planer.

Download OneNote 2019 (dansk) her

Screenshots
Detaljeret information
Downloads
311

Version
2019 (dansk)

Tilføjet
16-11-2016
Kompatible systemer
Windows

Størrelse
650 Mb

Licens
Trialware

Opdateret
Rapporter dødt link
Kontakt os via email

Mail til en ven
Klik her

Producentens hjemmeside
Microsoft
Detaljeret information
Downloads
311
Version
2019 (dansk)
Tilføjet
16-11-2016
Kompatible systemer
Windows
Størrelse
650 Mb
Licens
Trialware
Opdateret
22-05-2019
Rapporter dødt link
Kontakt os via email
Mail til en ven
Klik her
Producentens hjemmeside
Microsoft
4 0 3

Afinstallering af OneNote

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere OneNote fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find OneNote, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle OneNote være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.