Blog

Virtual Reality kombinerer leg og læring unikt

Udforsk VR-teknologien og brug dets potentiale til fulde

Har du børn, der er nysgerrige på at lære alt mellem himmel og jord, eller har du blot selv en opdagelseslyst, der slider i dig - så er det på tide at du udforsker VR-verdenen! Der har været en tendens i den brede befolkning til blot at anse Virtual Reality for at være en underholdnings-hype uden substans og livets alvor, men dét er netop langt fra virkeligheden.

I dag kan du ikke blot hengive dig til fortryllende spiluniverser, film og andre visuelle oplevelser i kraft af den innovative VR-teknologi og de smarte VR-briller. Du kan også bruge VR-briller til at surfe, læse avis og et væld af arbejdsmæssige opgaver.

 

VR giver leg og læring i ét sublimt mix 

Vil du se Pyramiderne helt tæt på eller svæve over Perus takkede bjergkæder? VR giver en unik indgang til at udforske vores vidunderlige klode fra uventede kanter af, men der findes endnu flere muligheder for lærerig leg og udforskning. Gå på opdagelse i et væld af online VR-apps, og du vil finde kreative aktiviteter side om side med eftertanke og dybt rørende VR fortællinger.

Et af de bedste aspekter ved VR-teknologien er, at den giver helt nye muligheder for videreudvikling af intuitiv læring og ikke mindst helt nye vidensformer. Afhænger dit arbejde af forskellige former for vidensdeling og formidling, hjemmesider, SoMe og generel præsentation af produkter, så vil du uundgåeligt skulle forholde dig til VRs mange potentialer.

VR-udviklere kommer konstant med nye bud på anderledes former for visualisering, så hold dig opdateret med dyrebare nyudviklinger med spritnye VR-apps, enten direkte fra uafhængige VR-udviklere eller fra de større app-stores.

 

Fremtidens teknologi er blevet samtidens!

Vi danskere er gode til at forholde os en anelse skeptisk til helt nye teknologier, men straks de er introducerede, kan vi næsten ikke lade være med at udforske og videreudvikle. Har du fået blod på tanden efter at investere i VR-brille, konsol, VR-spil eller andet VR-udstyr, er det et oplagt tidspunkt at starte nu.

PS4 har alene mere end 200 VR-spil på nuværende tidspunkt. Lån penge nu og spring ud i det virtuelle univers der venter på at blive udforsket.

VR-teknologien har været her i mange år efterhånden, og både VR-udstyr og software er nu så finjusterede, at teknologien kan bruges i et væld af sammenhænge og tilpasses nye udgaver af spil, software osv.

I de bedste VR-briller på markedet nu finder du således både en fantastisk lyd af højeste kvalitet, et fintunet gyroskop, som giver dig den vildeste rumlige fornemmelse, og ikke mindst en alsidig, fleksibel brugerflade, der nemt vil kunne tilpasses kommende programmer og VR-funktioner.

VR er dermed ikke blot teknologi fra fremtiden, men også en fornuftig investering, som vil gøre at du kan holde dig opdateret inden for udviklingen - både nu og i fremtiden.