Blog

Vejen til de gode jobmuligheder i IT branchen er lige rundt om hjørnet.

Der er gode muligheder i at arbejde i IT sektoren. Der er stort set altid jobs til færdiguddannede programmører, dataloger og andre IT-genier. Det er dog ikke hvem som helst beskåret at være et IT-geni. Så hvis du ikke selv falder i den kategori eller du ikke er færdiguddannet indenfor IT branchen, så ved du også godt at jobs og penge vokser ikke på træerne. Og det er jo netop når du er ung og studerende du har brug for et pengetræ, så du kan komme ud og feste i weekenden.

Men bare fordi man ikke bruger en PC hver dag kan man jo godt være god til noget andre i IT branchen.

Hvis du har ligeså gode talegaver, som du er ferm på en computer, så har du også gode muligheder for at få et job, i et ungt team, som giver dig et sammenhold og får dig til at føle dig, som en del af en familie.

Har du tid og lyst til at sidde sammen med 300 andre ihærdige, unge mennesker, på et lækkert kontor fra 1926, spækket med det nyeste udstyr? Er du god til at tale med andre mennesker og være passioneret om det du fortæller dem? Så er det største Callcenter Århus har klar til at tage imod dig.

Har du ikke arbejdet på et Call center før, men har nogle fordomme om hvordan arbejdsvilkårene er på sådan et, så tøv ikke med at finde ud af det. Du bliver højst sandsynligt positivt overrasket.

Hvis du alligevel sidder meget af tiden foran computeren derhjemme, så har du mulighed for at komme ud og møde nye mennesker, som måske bliver til nye venner eller i hvert fald nogle meget gode kolleger, som er med til at skabe en spændende arbejdsdag, hver dag. Det er en god kombination med et studie, da de få andre deltidsjob Århus tilbyder ikke nødvendigvis har ligeså fleksible arbejdstider.

Desuden er der gode muligheder for at få en karriere indenfor branchen eller som minimum en rigtig god erfaring med sig, som du kan bruge i mange andre jobs.