Blog

Udnyt dine vægge og udstil dine skatte

Alle har ting i deres hjem, der betyder noget specielt for dem. Men med den forkerte indretning, eller for lidt opbevaringsplads, kan det være svært at have ting stående fremme, så man kan nyde dem. Her er specialfremstillede reoler en stilfuld og praktisk løsning. Hvis man for eksempel vælger at få firmaet Handcrafted Interior til at snedkerere en reol, så kan en irriterende væg pludseligt blive omdannet til et minimalistisk og smukt opbevaringssted for din yndlings vase eller højt skattede bøger om fugle.

En håndbygget reol, som man selv er med til at vælge og designe, kan dække unikke behov, og med snedkerhjælp kan du få udnyttet hver en krog og gøre ellers ubrugelige hjørner og vinkler til værdifuldt udnyttet plads. Hvis du gerne vil have en endevæg med indbygget plads til tv eller stereoanlæg, så kan det også ordnes på en moderne og flot måde. Men en håndbygget reol kan også sagtens placeres i gangen, på badeværelset eller i soveværelset. Det hele afhænger af dine behov og ønsker til dit snedkermøbel.

Få hjemmekontoret integreret i din indretning

Med en indbygget reol, kan man lege med rumdeling og rummets funktioner. Måske bor du i en bolig, hvor det kan være en udfordring at få plads til et decideret hjemmekontor. Men med en snedkers hjælp, kan du nemt få lavet kombinationer, der giver multifunktionelle møbler og løsninger til dit hjem. En reol kan sagtens have et indbygget skrivebord eller plads til at stille møbel og en computerskærm på, uden at ødelægge den minimalistiske æstetik, du måske går efter.

Man kan også sagtens udnytte selve møblets enkle udtryk og så skrue op for farverne, når man vælger indhold til sin reol. Måske har du en masse smukke bogrygge i forskellige farver. Det tilfører varme til rummet. Hvor der kan være bøger, kan der også godt være computerspil og spillekonsoller. Invester i smukke trækasser og placer, hvad end du har af sjov underholdning i kasserne, så du bevarer et ensartet og stilistisk udtryk i rummet.

Professionelle løsninger giver ro

Selvom indretning bestemt handler om praktiske behov, så er det også øjet, der ser. Med håndlavede reoler er detaljer som skævt monterede glaslåger eller utilsigtede skæve vinkler ikke et problem, du behøver at ærgre dig over. Du får monteret alt af de samme snedkere,som laver dem, så derfor er der ingen problemer, hvis noget skal rettes til ved selve monteringen.

En reol kan også sagtens være en del af et walk in closet eller en form et åbent element i et køkken. Derfor er der også en masse mulige kombinationer, når man vælger reoler. Hos Handcrafted Interior kan du vælge forskellige designlinjer, men hvis du har en unik idé, så designer de dygtige interior designers også gerne ud fra dine eksakte ønsker i samarbejde med dig.