Blog

Tips til Black Friday fra Elgiganten og Power

Artikel er sponsoreret af Santander

Her kan du finde en guide til, hvordan du får de største besparelser på Black Friday: Pressechef fra Elgiganten, Frederik Danvig og Anders Gøtje fra Power har givet deres bud på, hvordan du bedst kommer igennem, når klokken slår midnat den 25. november. Læs med og bliv klogere på hvordan du bruger dine optjente sparepenge eller dit hurtige Santander lån.

Elgiganten: ”Sid klar ved midnat”

Lad os hoppe direkte ud i det. Frederik Danvig har en klar anbefaling til dig, som gerne vil gøre de største besparelser: ”Mit bedste tip er, at kunderne skal sidde klar ved tasterne kl. 00.00, når vi afslører vores tilbud på elgiganten.dk”. Og hvis du har mod på det, kan du tage direkte videre til Elgigantens varehus, som åbner næste morgen med slagkraftige tilbud.

Power: ”Meld dig til vores nyhedsbrev”

Og her kommer det bedste fra Power: For at få de største besparelser hos Power anbefaler Anders Gøtje, at du tilmelder dig nyhedsbrevet. ” Der kommer til, at være rigtig meget tryk på, når dagen officielt skifter til fredag. Så hvis man vil være sikker på, at nå det helt rigtige tilbud, så skal man tilmelde sig vores nyhedsbrev. Så er man blandt de første, der ser priserne”, hvilket stemmer godt overens med et af de andre råd, du kan finde længere nede i artiklen.

Undgå stresset i butikkerne – køb online

Størstedelen af alle butikker med både fysisk og online tilstedeværelse kører deres udsalg synkront, hvorfor du selv kan vælge, hvor du vil gøre dine køb. Der er både fordele og ulemper ved de forskellige tilgange, men ved at købe i en fysisk butik kræver det, at du lægger dig i kø og tager kampen med de mange andre, som er mødt op. Tidligere er det sket at netbutikker er blevet lagt ned i forbindelse med mange besøgende, men efterhånden er de fleste servere blevet hærdet, så du kan klare alt hjemmefra. I det tilfælde er det anbefalelsesværdigt at sidde klar ved skærmen kl. 00:00, da de store, danske webshops starter deres tilbud allerede ved midnatstid.

Jo flere skærme, jo større træfsikkerhed

Tippet ligger naturligt i forlængelse af ovenstående, men det gør det ikke mindre relevant. Jo flere skærme du har gang i, jo bedre muligheder har du for at få fat i det, du gerne vil have. Du kommer til at være oppe imod mange tusind mange mennesker, så hvis du kan sidde på tværs af tablet og flere computere og forsøge at købe det samme produkt, højner du dine chancer. Det har også den klare fordel, at det er mere overskueligt end at have flere faner åbne på sin computer, hvilket let kan komme til at blive forvirrende. Power havde efter udsagn 20.000 gange så mange besøgende ved midnat, imens Elgiganten oplevede ”så mange samtidige kunder på Elgiganten.dk, at vi kunne fylde Brøndby Stadion” ifølge Frederik Danvig fra Elgiganten. 

Butikkerne er effektive med rabatkoder. Udnyt det

De fleste webshops sender jævnligt rabatkoder ud til nye og eksisterende kunder, da de ved, hvor stor betydning en rabatkode har, når folk skal gennemføre en handel. I ugerne og dagene op til Black Friday er der derfor også gode chancer for, at butikkerne går all-in med rabatkoder. Der er rift om kunderne, og de bedste tilbud tiltrækker naturligvis også den største andel købere. Og du kan altid melde dig fra igen, når du ikke gider modtage tilbuddene længere. 

Lav en liste

Det er let at blive overvældet af de omfattende tilbud, der typisk dukker op på Black Friday. For at gøre det mere overskueligt for dig selv kan du lave noget research og danne dig et overblik over, hvad du reelt har brug for. Det gør det mere overskueligt i købssituationen, og risikoen for fejlagtige køb mindskes kraftigt.

Udskyd til studiestart i stedet

Der er rigtigt meget, som bliver sat på udsalg og får drøje prishug til Black Friday. Men det er ikke alt; Apple-produkter ryger sjældent ned i pris, og computere med stor drivkraft og høje priser bliver sjældent udbudt under den pris, du normalt finder dem til. I stedet kan det være fordelagtigt at vente til studiestart omkring august og september, hvor interessen for at sælge dyre computere med rabat er langt større for butikkerne. Hvis du kan vente så længe, kan det være langt mere profitabelt for dig først at købe din nye elektronik på det tidspunkt.