Blog

Tips og tricks til FIFA 18 Ultimate Team

FIFA 18 kom på markedet for omkring et halvt år og tog verden med storm. Komparativt med forgængeren er der kommet nogle nye funktioner, som har haft til formål at effektivisere måden at spille på en del. I FIFA 18’s version af Ultimate Team blev konkurrencen allerede fra starten af meget heftig, hvorfor man skal have sit skillset i orden, hvis man ønsker at konkurrere i den liga, hvor de bedste spillere befinder sig. Nedenstående vil vi af denne grund give nogle tips og tricks til, hvordan du forbedrer din spillestil i FIFA 18, således at de vundne kampe bliver flere og antallet at tabte kampe reduceres.

Ønsker man at være en effektiv online spiller, kræver det til tider også, at man benytter sig af det rigtige udstyr. Hvis man spiller FIFA 18 på PC, vil det derfor gavne, hvis man holder sig opdateret på det bedste udstyr. Et eksempel hertil kunne være kabinet nyheder, som man kan læse om ved at klikke på linket.

 

Undgå glidende tacklinger 

Mange spillere kan ikke modstå fristelsen af at forsøge at lægge sig ned efter en glidende tackling, der er timet så godt, at den lige præcis napper bolden fra modstanderen. Sandheden er dog, at dette er en farlig måde at spille på.

Dette skyldes, at for hver gang man forgæves går efter en glidende tackling (hvilket ofte sker), så efterlader man et åbent hul i sit forsvar. Spiller man mod de bedste af de bedste i FIFA 18 Ultimate Team, vil disse ikke tøve ét sekund med at straffe dig for dette. I angrebet vil nogle af de rigtig gode spillere endda forsøge at lokke en til at lave en glidende tackling, fx ved en skudfinde, for derved at skabe en åbning mod målet.

Dette er ikke ens betydende med, at man blot skal falde tilbage og vente på, at sin modstander laver en fejl i sit spil. Den måde, som man i stedet skal forsøge at nappe ved hjælp af, er ved at gå ind på kroppen af sin modstander og benytte sig af fysikken af sin spiller.

 

Hurtige afleveringer 

En meget effektiv måde, hvorpå man kan forbedre sin måde at spille på, er ved hjælp af hurtige afleveringer. I FIFA 18 har man i forhold til tidligere FIFA-spil mere frihed til selv at spille uden, at computeren tager over, hvilket betyder, at man i forsvaret ofte selv skifter spiller at forsvare med. Ved hjælp af mange hurtige afleveringer i sit angreb kan man nemt forvirre sin modstander, der konstant skal skifte forsvarer. På denne måde kan man lokke sin modstander til at fejle i sit valg af forsvarer, hvilket giver en stor fordel.

Af denne grund skal man altid tænke fremad og være en eller endda to afleveringer fremme oppe i hovedet, således at man konstant er bevidst omkring, hvor bolden skal spilles hen. 

 

Frustrer din modstander 

Dette tip retter sig ikke så meget mod selve spillestilen og kan måske godt karakteriseres som et fejt trick, men der er findes ikke en gamer, som ikke fryder sig over at have sådan et oppe i ærmet.

Som førnævnt er det essentielt at have godt udstyr til at spille med. Til at frustrere din modstander skal der blot ét specifikt udstyr til, nemlig et headset som dem du kan finde ved at klikke på linket. Som erfaren FIFA-spiller har man uden tvivl oplevet de irriterende modstandere, som sidder og kommenterer på kampen og griner af en, når man begår fejl. De er intet mindre end irriterende, men sandheden er, at de påvirker dit spil til deres fordel.

Det er derfor en investering værd at købe et headset, som du kan bruge til rent faktisk at være til stede i kampen. Det behøver forhåbentlig ikke at blive nævnt, at man skal opføre sig ordentligt og lade være med at nedgøre andre mennesker, som flere gamere desværre har tendens til. Benyt det blot til at juble over dine egne præstationer og herved til at lægge pres på din modstander. 

Hvis man ikke føler sig tilpas ved at spille FIFA og ovenstående derfor ikke er den store hjælp, men derimod ønsker at spille andet online, kan man følge linket og få andet inspiration til andre gode spil.

Vi håber dog, at ovenstående kan bruges til de af jer, der rent faktisk spiller FIFA 18 og går op i at forbedre jeres præstation!