Blog

Tilmeld dig kundeklubber online og få rabat på tøj

Danskerne handler som vilde på nettet og det har vi i forhold til andre lande altid gjort. Noget af det vi handler mest online er tøj. Så hvorfor ikke få mest muligt ud af det? -I forvejen er udvalget og priserne på tøjet ofte bedre online end i butikkerne, men vidste du, at du ofte kan optjene rabatter og endda få penge retur nogle steder, også i fysiske tøjbutikker, ved at tilmelde dig deres kundeklubber online?

 

Tøjbutikker med kundeklubber

Her har vi samlet nogle af de mest spændende kundeklubber baseret på en blanding af det man får som medlem og hvor populær en tøjbutik, der er tale om.

 

Nielsens

Her kan du bl.a. spare 3 % på alle dine køb. Nielsens er det tidligere Jørgen og Jørgine og de sælger tøj i kategorierne: dame, herre og teenz (8-16 år).

 

H & M

De fleste kender H&M, som giver dig 10 % rabat på dit første køb, som medlem af deres kundekartotek, samt en række goder derefter, heriblandt fri fragt.

 

Nanna XL

Tilbyder deres medlemmer invitationer til special events og tilbud kun tiltænkt medlemmerne.

 

Kaufmann

Giver medlemmerne adgang til specielle tilbud, men som nyt medlem deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. (trækkes hver måned).

 

Companys

Giver dig som medlem et 10 % rabat kort for hver 2.500 kr. du bruger. Men også adgang til VIP arrangementer, nye varer før andre, før udsalg adgang, ekstra gode tilbud samt 15 % rabat på alle køb i et år, hvis du inden for 12 mdr. har købt for mindst 10.000 kr.

 

Relaterede kundeklubber

Hvis du er interesseret af nogle af ovenstående klubber, så bør du også kigger videre på kundeklubber, som Matas’ (lader dig optjene point, som du kan bruge til at købe varer for), eller Coop-kortet (giver dig adgang til specielle tilbud og tilbud hos partnere som Tivoli og OK El).