Blog

Teknologi har afgørende betydning den moderne virksomhed

I dag spiller teknologi en afgørende rolle i moderne virksomheder, og valg af IT-løsninger kan have stor indflydelse på den enkelte virksomheds succes. Det rette IT-system kan nemlig sikre den daglige drift og påvirke produktivitet, effektivitet og administration positivt. Modsat kan de forkerte IT-løsninger sætte et negativt aftryk og resultere i ineffektivitet og manglende overblik. Derfor kan virksomheder med fordel rådføre sig hos professionelle IT-konsulenter. 

Det optimale IT-system

Moderne virksomheder er i høj grad afhængige af at have en velfungerende IT-løsning. Denne løsning skal sørge for, at de interne arbejdsprocesser er så optimerede som muligt, således at medarbejdernes produktivitet og effektivitet ikke hæmmes af teknologien. Et forældet eller dysfunktionelt IT-system kan medføre lange kommunikationsgange og en ikke optimal viden- og datadeling. Et resultat af dette er typisk ineffektivitet og et manglende overblik over virksomhedens processer og ressourcer, hvilket kan have store konsekvenser for driften.   

Eksperter på området

Som virksomhed er det altså vigtigt at sikre sig, at man benytter sig af den rette IT-løsning. Det kan man gøre ved at rådføre sig hos eksperter på området. IT-konsulenter har et dybdegående indblik i de enkelte brancher og ved, hvilke udfordringer, der typisk optræder deri.

IT-konsulenthuset Abakion A/S har siden år 2000 arbejdet med udvikling og implementering af IT-forretningsløsninger i mellemstore virksomheder. Konsulenthuset arbejder ud fra nøgleordene standard, fleksibilitet og valgfrihed og deres mere end 80 medarbejdere står klar til at rådgive den enkelte virksomhed og hjælpe med at finde frem til den helt rigtige IT-løsning. Læs mere på Abakions hjemmeside her.

ERP-systemer er for alle

Abakion har særligt specialiseret sig i forretningssystemerne Dynamics NAV, Dynamics 365 Business Central og Dynamics 365 for Sales (Dynamics CRM), der alle er eksempler på ERP-systemer. Et ERP-system integrerer en virksomheds processer på én platform og giver overblik over virksomhedens økonomi, projekter og ressourcer. Platformen er cloudbaseret, hvilket betyder, at de ansatte hurtigt og nemt kan få adgang til platformen og navigere i denne.

ERP-systemer findes i langt de fleste brancher. Dette skyldes blandt andet deres fleksible standardløsninger, som kan tilpasses enhver virksomheds ønsker og behov. Det er ligeledes muligt at til- og fravælge funktioner, hvis der er brug for det – for eksempel i forbindelse med vækst.