Blog

Stream alverdens film og tv-serier online med tjenesten Putlocker

Besøgstallene i biograferne er faldende, og det har de været de seneste årtier. Det skyldes bl.a. at mange film og tv-serier kan streames fra ens PC eller smartphone mens man komfortabelt kan læne sig tilbage i ens egen lænestol i stuen.

Hos Putlocker kan man streame alverdens indhold ganske gratis, men der er visse ting, som man skal være opmærksom på.

Streaming er kommet for at blive

Streaming af tv-serier og film har egentlig eksisteret i lang tid, men det var den amerikanske streamingtjeneste Netflix, som for alvor satte sig markedet. For et moderat månedligt beløb kan man tegne sig et Netflix-abonnement og derved få adgang til tjenestens mange kategorier af dokumentarfilm, aktion-serier osv.

Netflix havde/har forrygende succes, som også resulterer i, at tjenesten blev tilgængelig i Danmark. Det varede ikke længe før at konkurrenter begyndte at dukke op. HBO Nordic, Viaplay og lignende blev hurtig udviklet i håb om at kunne få en del af streamingmarkedet.

De gratis tjenester

De fleste streamingtjenester er abonnementsdrevet, men det er også gratis alternativer. På Putlocker kan man bl.a. streame alverdens film og tv-serier uden det koster en krone.

 Man skal dog være opmærksom på hvad man streamer, da det ikke er alt indhold som er hundredprocent legalt. Fornyelig anmeldte vi også Popcorn Time, som er et program, hvori man kan downloade og streame film og tv-serier.

Husk den sundefornuft

At man kan streame de nyeste tv-serier og film lyder for godt til at være sandt, og det er det nok også. Hvis man benytter sig af en streamingtjeneste som Putlocker, så skal man nøje overveje om det, som man overvejer at streame, er legalt. Hvis man streamer illegalt indhold, så kan man risikere at blive retsforfulgt og skulle betale bøder for det streamede indhold.

Som supplerede software, så kunne det være en god idé at benytte sig af en VPN-tjeneste. Hvis man benytter sig af en VPN, så kan man surfe og downloade på internettet fuldstændig anonymt. Man kunne f.eks. oprette forbindelse til en proxyserver, som er placeret i Amerika, og hvis uvedkommende forsøger at opspore hvor man streamer fra, så tror de altså, at du er bosiddende i Amerika.