Blog

Start din egen webshop op og få din egen online butik.

Hvert år starter tusinder af iværksættere deres egen butik. Nogen starter en fysisk butik i det virkelige liv, andre opretter en online webshop. Men inden man kommer så langt, er der utrolig mange ting man skal undersøge og vælge imellem. Hvad skal man sælge? Hvilken slags betaling skal man tage imod? Hvilken type webshop skal man oprette og hvad med hosting?

Der er mange valgmuligheder og den bedste måde at finde ud af tingene er ved trial and error. Det kan være en dyr affære at forsøge sig frem, men det koster penge at tjene penge. Det er selvfølgelig smartest at spare der, hvor der spares kan, så man ikke bruger penge unødigt på en masse ubrugelige varer og services.

Hvis du har besluttet dig for at lave en webshop så skal du blot finde ud af hvilken type webshop det skal være.

En af de mest almindelige webshops er en Magento webshop. En webshop består af en masse meget komplekse elementer, men på en Magento-platform er det gjort så simpelt som muligt at håndtere. Måske har du valgt en branche, hvor du er bindeled mellem leverandøren og kunden. Hvis du sælger direkte til forbrugeren kaldes det B2C. Sælger du til forhandlere hedder det B2B. En Magento shop kan håndtere begge dele. Du kan endda køre forskellige priser til de to segmenter.

En af de andre store fordele ved at bruge denne type webshop, er Magento Integration, som er et system, der håndterer alle de ordrer der er kommet ind og overfører dem til et økonomisystem, som Dynamics NAV.

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig have hosted din side. Et af de firmaer der tilbyder Magento hosting er NaviPartner. Hvis du er klar til at starte din egen webshop og gerne vil se mere om hvordan man gør, så kan du læse mere på denne side: http://www.navipartner.dk/magento-webshop