Blog

Smerter i ryggen grundet kontorarbejde? Holdningskorrigerende tøj kan hjælpe

Der er flere og flere som døjer med smerter i ryggen til dagligt. Mange eksperter mener at det er fordi vi ikke bruger ryggen som den er skabt, nemlig til at blive brugt. Det har også gjort at holdningskorrigerende tøj er begyndt at komme frem til flere og flere der har disse smerter i ryggen. Men hvad er det og hvordan virker det?

Rygstøtte giver bedre holdning

Når man har et stillesiddende arbejde eller studere, så vil man ofte skulle sidde ned i mange timer ad gangen, uden at ændre holdning, rejse sig eller andet som sikre at ryggen bliver rørt. Det betyder også at man ofte falder sammen i ryggen efter noget tid, fordi ryggen bliver træt af at skulle holde din krop ret.

Når man så vælger at gøre brug af en rygstøtte som denne, som vil man opleve at man simpelthen bliver tvunget til at sidde oprejst i en god position som sikre at din ryg ikke kommer til at falde sammen og skabe smerter. Rygstøtten tvinger dig nemlig til sidde med korrekt positur og rette dig op og teknologien er skabt til at det er direkte ubehageligt at sidde med en dårlig holdning. Dette sikre også at dine små muskler i ryggen som du normalt aldrig får aktiveret, vil blive styrket.

Husk at træn din ryg

Det er dog stadig vigtigt at træne din ryg, selvom du bruger en rygstøtte, for at styrke dens holdbarhed yderligere. Det er altså ikke nok bare at gøre brug af rygstøtte, hvis du vil holde din ryg 100% sund og rask. Men med en kombination af øvelser i dagligdagen og din holdningskorrigerende rygstøtte, så kan du komme rigtig langt med dine rygproblemer og forhåbentligt komme dem helt til livs, så du aldrig mere skal døje med ryggen.