Blog

Skab plads til computeren når du flytter.

Når man flytter sammen, er det ikke altid at man kan få det som man vil have det. Især ikke hvis huset eller lejligheden man flytter ind i ikke er særlig stor. Så må man prioritere hvad der er plads til og hvad der ryger ud.

Ofte er det kvinden der får mest at skulle have sagt i den sammenhæng og derfor er der ikke ret mange af mandens ting tilbage når de er flyttet sammen.

Men hvorfor gå på kompromis med pladsen, hvis man kan få det lige som man vil have det og ovenikøbet have plads til sin computer?

Ligesom der tidligere ikke var særlig meget plads på en computer, var der heller ikke særlig meget plads i de lejligheder der blev bygget i København og andre steder i landet. Det var simpelthen for dyrt at bygge stort. Det samme gjaldt for computere: Det var simpelthen for dyrt at putte så mange RAM, så man skulle gerne købe nogle flere ved siden af, samt en ekstra harddisk.

Nu er det meget anderledes. Nu tænker man ikke i om der er plads nok på computeren. Der er masser af plads og du kan bare fylde alt det ind i den, som du ønsker. Og det samme gælder for huse der bliver bygget nu til dags. Bare fyld alt det ind i huset, som du ønsker.

Når du skal have et nyt hus, så er det ikke pladsen du behøver at tænke på. Der er masser af plads, både indenfor og udenfor. Og så koster det heller ikke så meget.

Ligesom man også kan lave en hjemmeside i sit eget design, ud fra en template, så kan man også designe sit eget hus ud fra en template. Der er masser af muligheder. Se mulighederne på

https://www.ide-huse.dk/