Blog

Sådan kombinerer du rejser og arbejde i 2022

Coronapandemien åbnede manges øjne for, at arbejde ikke længere er et sted man tager hen. Arbejde er noget man kan gøre hjemmefra og når man kan arbejde hjemmefra, hvorfor skal man så ikke kunne arbejde mens man rejser rundt og oplever verden?

At rejse er som bekendt at leve og når man ikke længere behøver at spare op og tage fri før man kan rejse, så begynder det at være lidt sjovere det hele.

Herunder ser vi nærmere på tre muligheder for dig, der gerne vil rejse og opleve verden mens du arbejder.

Bliv konsulent - f.eks. SEO

Et fag der i mange år har været populært blandt de såkaldte digitale nomader er jobbet som freelance konsulent. Det kan i princippet være alt fra grafiker til tekstforfatter - bare det er en ydelse du kan klare fra din computer og med lidt internet.

Pga corona boomer behovet for SEO i disse tider, så hvis du f.eks. har snuset lidt til SEO og nu gerne vil begynde at arbejde som SEO konsulent, så er det ikke et dårligt tidspunkt at tage et kursus og blive knivskarp.

Du kan tage et kig hos SEOkris, der snart launcher sit online SEO kursus.

Start webshop med dropshipping

En anden populær mulighed er at starte din egen webshop. Men så skal man jo ned til pakkeshoppen hele tiden og aflevere pakker, tænker du måske?

Her kommer dropshipping ind i billedet. Med dropshipping kan du koncentrere dig om at drive webshoppen og så har du andre til at sende dine pakker.

Jeg har selv kun erfaring med at sende pakker selv, i Savasana Krystaller, men jeg skal da også indrømme, at turene ned til GLS-butikken kan være lidt trælse.

Så dropshipping kunne være et godt bud til dig, der gerne vil drive webshop, men også gerne vil rejse og opleve verden.

 

Spørg din chef…

Ja, et lidt utraditionelt bud, men nu har din chef haft ‘fornøjelsen’ af at have dig hjemsendt i snart to år.

Måske er det ikke længere så umuligt, at du kan få lov at arbejde mens du rejser. Hvis du har gjort dit arbejde godt hjemmefra, hvorfor skulle han så ikke være åben for, at du kunne rejse og arbejde et par måneder i 2022?

Husk at hvis du rejser udenfor EU, så er der andre rejser - og husk at Storbritannien nu er udenfor EU, så du kan ikke umiddelbart smutte til London uden lige at læse de nye regler.

Rigtig god kombinere arbejdsrejse i 2022.