Blog

Sådan kan du tage dine TV-kanaler med på farten

Når du tænker på at se TV-programmer, forestiller du dig sikkert, at du sidder på sofaen foran fjernsynet. Men du kan faktisk også tage dine TV-kanaler med på farten, uden at du skal have dit TV med under armen. Takket være TV-udbydere som Fibia kan du transformere din mobile enhed til et fjernsyn.

Herunder ser vi nærmere på, hvordan du kan tage dine TV-kanaler med dig på farten, og hvornår du kan have gavn af det.

 

Web-TV er vejen frem

Web-TV giver dig mulighed for at integrere dine TV-kanaler med dine mobile enheder. Med andre ord kan du se dine TV-kanaler på din smartphone, bærbare eller tablet. For at du kan få adgang til Web-TV, kræver det dog, at din TV-udbyder tilbyder Web-TV.

Det er ikke kun udenfor husets fire vægge, at du kan drage fordel af Web-TV. Hvis dine enheder har forbindelse til et trådløst netværk, får du den ultimative frihed. Uanset hvor du befinder dig i dit hjem, kan du følge med i dine TV-kanaler – så går du aldrig glip af noget.

Hvis du har adgang til Web-TV, kan du eksempelvis se nyhederne i køkkenet, sport på ferien eller yndlingsserien i toget. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Vi har dog alligevel samlet et par gode steder, hvor du kan drage fordel af Web-TV. 

 

Her kan du nyde fordel af Web-TV

 Der er utallige måder, hvorpå du kan nyde Web-TV på farten. Et oplagt eksempel er i toget, når du er på vej til eller fra arbejde. Så kan du blive opdateret på nyhederne, se sportsbraget eller slå tiden ihjel med din yndlingsserie. Læs omkring internettet i DBS togene her.

Du kan også drage stor fordel af Web-TV, når du er på ferie i udlandet. Hvis du ikke har adgang til et fjernsyn, der viser en sportsbegivenhed, kan du med fordel anvende Web-TV. Det kan også være, at du hellere vil have danske kommentatorer på – igen kommer Web-TV til undsætning.

Du kan naturligvis også anvende Web-TV, når du er på ferie i sommerhuset – også selvom der ikke er etableret et TV-kabel.

Som nævnt tidligere giver Web-TV dig frihed til at se fjernsyn i hele hjemmet. På den måde kan du sætte tegnefilm på i børneværelset eller følge med i sporten på kontoret.

Lyder det godt? Så kontakt din TV-udbyder og undersøg, om du har adgang til Web-TV.