Blog

Sådan indretter du hjemmekontoret på budget

Har du netop fået muligheden for at arbejde hjemmefra flere gange i ugens løb? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, kan du glæde dig til at udføre dit arbejde i vante og trygge rammer og samtidig have mere tid og overskud til at hente børnene tidligere fra skole eller lufte hunden i frokostpausen. Kniber det dog med pengene til at opnå det perfekt indrettede hjemmekontor, kan du tage det helt roligt, idet kontoret sagtens kan emme af en både produktiv og hyggelig stemning ved hjælp af få hjælpemidler. Læs med herunder og få inspiration til indretningen af dit kommende hjemmekontor på budget.

 

Gå på genbrugsjagt

Har du ingen møbler til rådighed fra boligens resterende rum, kan du tage ned i byens genbrugsforretninger, hvor der sikkert både står et udmærket skrivebord og en kontorstol klar og parat til dig. Fokuser dog på komforten, når du leder efter disse møbler. En fornuftig idé er for eksempel at finde et hæve/sænke-skrivebord, så du ikke behøver at sidde ned i løbet af hele arbejdsdagen. Angående kontorstolen er det ligeledes et must at finde en stol, som kan indstilles i både sæde og ryg. Hermed opnår du den optimale komfort og undgår at få irriterende ryg- eller nakkesmerter. I forbindelse med købet af skrivebordet og kontorstolen kan du desuden finde nogle flotte vaser og andre få pynteting, som kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære og dermed et godt arbejdsmiljø på kontoret.

 

DIY-projekter

Er du en gør-det-selv-mand eller -kvinde, er der ligeledes god grund til at finde tegneblokken frem for at begynde med et spændende DIY-projekt. Skrivebordet er blandt andet et godt sted at starte, hvor mange laver gode og praktiske løsninger ved hjælp af en simpel træplade. Får du brug for masser af skrivebordsplads, er denne løsning desuden ganske praktisk, hvis du altså har godt med råderum i værelset. Er hænderne ikke parate til at udføre dette lidt større projekt, er der heldigvis andre små projekter, som mange sagtens kan gå i gang med. Ønsker du eksempelvis at have opslagstavler hængende, kan du nemt lave et par tavler selv ved hjælp af OSB-plader eller andre træplader samt en papirklemme.

 

Fokuser på de nødvendige ting

Inden du går ud og bruger hele budgettet på diverse former for elektronik, skal du minde dig selv om, hvilke ting du nøjagtigt får brug for på hjemmekontoret. Måske er det nok med computeren fra arbejdet og en god printer. Dog kan et par hylder samt en smal reol, hvis pladsen er til det, altid være gode at have, når diverse papirer skal organiseres. En god bredbåndsforbindelse er ligeledes alfa og omega, når arbejdet skal udføres indenfor hjemmets rammer. Derfor gælder det om at undersøge udvalget af forskellige bredbåndsløsninger grundigt, så du undgår at blive frustreret over en alt for langsom forbindelse, og så du samtidig sørger for at finde den billigste løsning. På internetmatch.dk kan du få et klart overblik over det billigste internet på markedet.