Blog

Sådan får du styr på firmaets rejseudgifter

Annonce

Vil du effektivt og hurtigt have styr på firmaets udgifter på rejser? Så er denne artikel måske noget for dig. Mange virksomheder bruger utrolig lang tid på at holde rede på samtlige udgifter til rejser og få dem til at passe sammen med den løn, som medarbejderne i sidste ende skal have udbetalt. Fordi det kan tage tid, skal medarbejderne i den type virksomheder ofte vente længere, end de burde, på at få deres omkostninger til rejser rundt i landet eller udenlands dækket. Og det kan føre til misstemning. Men med denne app er det slet ikke nødvendigt at bruge tid og ressourcer i form af medarbejdere til at få styr på rejseomkostningerne. Derimod kan medarbejderen eller virksomheden gå ind at trykke sig frem til, hvor meget det enkelte udlæg har kostet og derefter overføre en anmodning om at få pengene udbetalt fra virksomheden. På udlægget vil det også fremgå, hvad den enkelte udgift er gået til. På den måde vil virksomheden ikke modtage et beløb, der er svært at forstå. Læs mere om rejseafregninger her, hvis det lyder interessant. Her kan du både læse om, hvordan du kan få glæde af det nye system til afregning af kørsel og til afregning af rejser.

Hav kontakt via apps

Derimod vil de kunne se hver enkelt udgift og kunne lægge dem sammen til et endeligt beløb og selv regne efter. Det gør det i sidste ende mere overskueligt for virksomheden at se, hvad pengene er blevet brugt til og selv skaffe sig overblik over udgifterne. Samtidig gør systemet det nemt for medarbejderen, der bare skal taste beløbet fra sine boner ind på appen, der derefter selv lægger de enkelte beløb sammen til det samlede beløb. I sidste ende vil det således spare både virksomhed og medarbejder for tid – tid der kan bruges på vigtigere kerneopgaver. Når virksomheden så har godkendt denne overførsel, vil transaktionen finde sted, og medarbejderen vil inden for den nærmeste bankdag få det udbetalt, som hans eller hendes virksomhed skylder til medarbejderen – på den måde undgår både virksomhedens ledelse og medarbejderne at have uløste økonomiske udeståender med hinanden i alt for lang tid ad gangen.

 

Husk at beregne kørsel

Ud over at få styr på rejseudgifter, kan appen også bruges til at få styr på andre af de udgifter, som virksomhedens medarbejdere selv lægger ud for. Her fylder udgifter til bil og kørsel ofte meget. Det kan blandt andet være udgifter til benzin, bilvask og eftersyn af bilen samt uforudsete udgifter. Disse udgifter bliver ligesom rejseudgifterne lagt sammen i appen, så både medarbejder og ledelse hurtigt kan danne sig et overblik over, hvor mange penge der skal sættes af til kørselsfradrag. Og så sikrer systemet også, at der bliver regnet rigtigt. Det sker ved, at medarbejderen taster sin rute ind. Den kommer op på et virtuelt kort, og derefter kan prisen hurtigt og effektivt registreres på appen.

Lyder alt dette spændende, og har du allerede en virksomhed, som skal have styr på dette, så kan det være, at du også skal have en ny webshop eller opgraderet den gamle. Er det tilfældet, så klik her, og læs mere om en webshop. Her finder du en virksomhed, der hedder smartweb, så der kommer styr på alt det digitale.