Blog

Rejseguide til Berlin

Sponsoreret indhold:

Rejser er fantastiske, og der er intet som at opleve et nyt land eller by. Hvis du har besluttet dig for at tage til Berlin, så er du heldig! Berlin er en utrolig spændende by med mange seværdigheder og oplevelser at byde på.

I denne artikel vil vi give dig den ultimative rejseguide til Berlin. Vi vil fortælle om hvordan man kommer til Berlin fra Danmark, hvor man skal bo i Berlin og hvilke seværdigheder og oplevelser man skal se på sin rejse.

Hvordan kommer man til Berlin?

For at komme til Berlin fra Danmark kan man tage fly, tog eller bus. Nu om stunder er der kun én lufthavn i Berlin - Berlin Brandenburg Airport.

Du kan også vælge at tage det direkte tog fra Hamburg til Berlin, hvilket tager cirka fire timer. Endelig kan du vælge at tage en af de store buslinjer som f.eks Eurolines eller Flixbus.

Hvor skal man bo i Berlin?

Når du skal finde et sted at bo i Berlin, har du mange muligheder. Du kan for eksempel vælge at bo på et hotel, leje et feriehus eller finde et værelse hos en privatperson via en portal som f.eks Airbnb.com. Valget af overnatningssted afhænger selvfølgelig af dine personlige behov og ønsker.

De bedste områder i Berlin at finde overnatning er Mitte, Kreuzberg og Friedrichshain.

Hvad skal man se i Berlin Mitte?

I Berlin Mitte finder du mange af byens mest kendte seværdigheder. Du kan for eksempel besøge Rådhuset, museet Pergamonmuseum, Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor. Der er dog mange andre spændende steder at opleve i Mitte, så det anbefales at du tager en tur rundt i dette område for at få et bedre indblik i alt hvad der er at se

Kreuzberg - en multikulturel perle

Kreuzberg er et af Berlins mest multikulturelle områder. I Kreuzberg bor der mange forskellige mennesker fra hele verden, og du kan derfor opleve en meget mangfoldig kultur. Du kan besøge mange spændende steder i Kreuzberg, såsom Görlitzer Park, Oranienstraße og Viktoriapark.

Friedrichshain - for festlige ferier

Friedrichshain er det perfekte sted at bo hvis du ønsker at have en festlig ferie. I Friedrichshain finder du mange af Berlins bedste barer og klubber, såsom Berghain, Watergate og KitKatClub. Hvis du er mere til et afslappet tempo, kan du også tage en tur ned af Spree floden eller besøge Boxhagener Platz.

 

Seværdigheder i Berlin

Der er mange ting man kan opleve i Berlin, uanset om man er til kunst og kultur, historie eller bare hyggelige cafeer og restauranter. Hvis du er interesseret i kunst og kultur, kan du f.eks besøge nogle af Berlins mange teatre eller museer. Berlin byder blandt andet på det verdensberømte museums- og kunstgalleri "Neue Nationalgalerie".

Hvis du er mere interesseret i historie, kan du besøge en af Berlins mange historiske seværdigheder som for eksempel den berømte Brandenburger Tor eller Checkpoint Charlie. Destination Well Known har en god artikel om the best things to do in Berlin. Uanset hvad du er interesseret i, så er er der helt sikkert noget for dig i Berlin.

Vi håber at denne artikel har givet dig en idé om, hvordan du planlægger din rejse til Berlin. Husk at have det sjovt og lad os vide, hvordan det gik.