Blog

Promover virksomheden med reklameartikler

Sponsoreret indhold:

Uanset om du er en startupvirksomhed eller allerede er veletableret på markedet, så er det vigtigt at blive set og reklamere for dig selv. En måde at angribe dette på er gennem købet af forskellige reklameartikler.  

Det brede udvalg 

‘Reklameartikler’ er en bredt term og dækker over mange produkter. Der er selvfølgelig klassikerne: kaffekopper med tryk, keyhangers, kuglepenne og muleposer med tryk, som er et ‘must have’ når virksomheden skal ud og brande sig selv til verden.  

Der er dog også mange, måske mindre traditionelle, varer som: 

  • Håndklæder  
  • Solbriller  
  • Tasker 
  • Rejsetilbehør 
  • Mobiltilbehør 
  • Og meget andet.

Det gode ved disse reklameartikler er at de ikke er dyre og du vil have fuld kontrol over hvad der skal stå eller være på produkterne. Det er selvfølgelig vigtigt at vælge de reklameartikler som giver mening for din virksomhed.  

Mange tænker nok, at disse varer er overflødige eller ser dem som en eftertanke, men de er meget vigtige når det kommer til at markedsføre et virksomheds- eller produktbrand. 

Hvorfor er de vigtige? 

Gennem brugen af gode reklameartikler kan du sørge for at dit brand bliver lagt mærke. Disse varer kan have adskillige formål. For eksempel til at: 

  • blive set på messer, og sørg for at dit logo eller slogan huskes. 

Folk husker et farverigt, stilrent logo, og det samme med et fængende slogan, så derfor er det vigtigt at du lader dine potentielle kunder se så meget af din branding som muligt. Derudover, så kan uddelingen af gode reklameartikler garantere at dit firma huskes, da jeres logo og/eller slogan nu er på kundens ejendele. 

Udover, så er der flere undersøgelser som viser at uddeling af gratis reklameartikler er et af de bedste måder at markedsføre på. At modtage et gratis produkt, viser sig at udløse en meget positiv reaktion hos kunden, hvilket vil gøre dem mere tilbøjelige til at lytte og have en positiv indstilling. Det er ligesom at give dine kunder en lille gave. 

Der er også andre fordele

  • Styrk sammenholdet på arbejdspladsen. 

Selvom det kan virke som en lille detalje, så vil brugen af fx en kaffekop med jeres logo hjælpe til at styrke fællesskabet på arbejdspladsen. Hvis dine medarbejdere ser virksomhedens logo gentagende gange, så vil det være en påmindelse om at de er en del af en større enhed, og derved vil denne medarbejder udfører et bedre stykke arbejde.  

Hvis du ønsker at styrke din markedsføring og arbejdsmoralen i din virksomhed, bør du undersøge de mange fordele ved brugen af reklameartikler.