Blog

Optimer din internetforbindelse

Folk tror ofte, at langsomt internet udelukkende skyldes deres bredbåndsudbyder. Men forkerte computerindstillinger, trådløs hardware fejl eller en gammel pc kan alle have indflydelse, når det kommer til internettets hurtighed. Her er vores bedste tips til at hjælpe dig med at komme op i fart.

Før du følger et af disse tips, test da din internethastighed med en af diverse internet teste, der findes online, som giver indsigt i både download/upload, ping osv. Dette vil fortælle dig, hvor hurtigt din internetforbindelse virkelig er. Du kan derefter bruge det igen til at teste din hastighed, når du har foretaget dine ændringer og se, om ændringen havde nogen indflydelse.

 

Sørg for der er kode på dit internet: Et nemt sted at starte er at sætte kode på dit internet. Hvis andre benytter dit internet, kan det nemlig begrænse din egen hastighed, hvilket kan være voldsomt irriterende, når det nu er dig der betaler for det.

 

Optimer din routers placering: Prøv evt. at flytte rundt på router, mens du fortager div. Undersøgelse for at finde den placering, hvor din router giver det stærkeste signal til hele huset. Det kan også være frustrerende, når man er uden for i haven, hvis internettet overhoved ikke fungere, det er derfor en god idet at tænke over dette, når du optimere routerens placering.

 

Rengør din pc: Der er mange applikationer på din computer, der kunne bruge internettet, muligvis nogle uden at du selv vidste det. Windows-opdateringer, sikkerhedsscanning og opdateringer, Skype, Facebook app, nyheder osv. Alle disse ting kan spise væk ved din bredbåndshastighed. For at øge din hastighed skal du lukke de tjenester, du ikke vil benytter. Du kan skabe overblik over dine programmer, som er i brug ved at trykke ctrl+alt+delete.

Til sidste er der kun at ønske held og lykke, med optimeringen af din internet hastighed.