Blog

Oplev en real life screensaver

Når man sidder der foran skærmen og ser på mange af de flotte naturbilleder der er, på sin screensaver, så får man helt lyst til selv at komme ud i naturen og opleve det. Alt efter hvilken screensaver det er, så kan der være meget forskel på billederne og de omgivelser der er. Uanset om det er regnskov, ørken eller sneklædte landskaber, så er det fotografens evne til at fange øjeblikket der er afgørende. Men at se det i virkeligheden er noget helt andet.

Vikingerne havde selvfølgelig ikke de samme muligheder for at fange et øjeblik på et fotografi og gemme det på en screensaver. Men til gengæld fik de meget mere ud af det virkelige liv, hvor de rejste ud og oplevede en masse.

Et af de steder de er kendt for at tage hen og hvor vi stadig laver lidt sjov med at befolkningen stadig er vikinger, er Island. Island er et af de steder i verden der har den mest rå natur som vulkaner og geysere. Hvis ikke man vidste at de faktisk er meget med på internetbølgen i Island, så skulle man ikke tro det. Der er stor kontrast mellem den moderne online kultur, hvor vi sidder med hovedet i skærmen hele tiden og den frie natur, som findes på Island. Nogle gange har man netop også behov for at komme ud en længere tur væk fra det hele.

Følg dette link til Travel Nord for at finde Islandsrejser.

Når du rejser til Island skal du blot være opmærksom på at du nok ikke er den samme, når du kommer hjem igen. Der er nok en grund til at mange af vikingerne valgte at blive på Island i stedet for at rejse hjem igen. Måske fordi det var en lang tur, men det kunne også være at de bare blev så betaget af naturen at de ikke ville hjem igen. Så rejs til Island og se om du kommer hjem igen.