Blog

Opgrader dit gaming setup med disse 3 ting

Sponsoreret indhold:

Er du ligesom mange andre blevet grebet af gaming og efterhånden ved at være en regulær gamer. Du ønsker måske at tage dit gaming setup til næste niveau, så har vi her 3 ting som kan hjælpe dig med dette.

Tilføj en ekstra skærm

De fleste gamere har oftest gang i flere programmer end bare deres spil når de er i gang. Det er alt fra hjemmesider, chats, musiktjenester, kommunikations programmer som discord, skype, osv. Det kan i længden blive irriterende at skulle åbne og lukke sit spil, imens man er i gang.

 

En ekstra skærm vil derfor være en god investering, fordi man kan gøre alle ovenstående ting uden at det vil påvirke spillet ved at skulle åbne og lukke det hver gang. Mange gamere hører oftest musik imens de spiller og her er det ideelt med en ekstra skærm. Så kan du nemt skifte sang eller playliste uden at skulle åbne og lukke spillet. Ønsker du en god gamer playliste kan du tjekke vores artikel om råd til at oprette en god playliste, samt lære at bruge spotify på nye måder.

Gamer lys som youtubere og streamere

Du har nok efterhånden enten set andre gamers setup på Youtube eller på andre streaming kanaler. De har ofte en masse fed LED belysning i deres setup. Oftest kan deres helt store belysning ende op i mange tusinde kroner og dette kan måske virke for voldsomt. Der findes heldigvis billigere alternativer.

 

Et alternativ kunne være at benytte strips. Med LED strips kan man hurtigt lave et flot og iøjnefaldende lys setup uden at skulle smide mange tusinde kroner afsted. De kan findes både til påsættelse direkte på en skærm eller til opsætning langs bord og væg. Strips er nemme at montere og giver med deres fleksibilitet mange muligheder for at være kreativ og lave det setup man selv ønsker.

Gamer Stol

Jo flere timer der bliver brugt foran computeren, jo vigtigere er det også at man har det rette udstyr ift. kroppens sundhed. En gamer stol vil ikke kun hjælpe med at give gamer setuppet et mere professionelt udseende, men også bidrage på det ergonomiske plan. Det er vigtigt at finde den rette stol, som kan hjælpe med at passe på og opretholde det fysiske helbred.

 

Udover stolen er det også vigtigt at du sidder rigtigt og så du undgår fysiske skader på dit helbred. Smerterne vil ikke komme med det samme, men hvis du over en lang periode konstant sidder i en dårlig eller forkert stilling, kan det på et tidspunkt få konsekvenser. Med disse små ændringer vil man altså minimere risikoen for fysiske gener.