Blog

Ny computer? Søg information online!

Når du skal ud og købe en spritny computer så har du sikker gjort hjemmearbejdet først. Du har sikkert afstemt med dig selv om computeren skal bruges til gaming, studiet eller som redigering af billeder, video eller lyd. Så nu mangler du bare at finde den rette model som både kan køre normalt og hurtigt, men som også er let og har et lækkert design.

 

Butikken findes på nettet

Det kan være lækkert at tage et smut forbi Elgiganten eller Power og prøve alle modellerne igennem for derefter at tage den man bedst kan lide med hjem. Tilfældet er bare at du ofte betaler overpris i butikken, med mindre du finder et kampagnetilbud og er sørens heldig. Så kig og afprøv, men behold pengene i pungen, for det rette marked findes på internettet. Her er sider som Pricerunner og Truspilot, dine bedste venner når det kommer til pris og leverance fra de online udbydere.  Oftest kan du finde et langt billigere tilbud på den computer du har kastet din kærlighed på igennem disse sider og så kan du give pengepungen en pause velvidende at du har gjort en god handel i sidste ende.

 

Garanti og forsikring

En god forsikring er altid noget som hører uløseligt sammen med når man køber nye enheder hjem. For det er altid vigtigt at få sikret dem hvis uheldet skulle være ude og en given garanti ikke virker. Mange store firmaer har slået sig på dette marked siden det er meget lukrativt for firmaerne at tilbyde en forsikring i forbindelse med købet for kunden ved check-ud siden. Nogle gange er det en rigtig god forsikringsmulighed man bliver tilbudt som kunde, men hold øje for der er mange som tager ekstra for specifikke skader eller slet ikke dækker så omfattende som først lovet.

 

Vil du have den komplette pakke?

Har du måske ikke været så heldigt at være kyndigt i modeller og indhold når det kommer til computere, så kan det være du skal lade dig guide af en professionel. Her står firmaer som CBC-it, klar til at hjælpe med alt lige fra rådgivning af model, reparation og helt til cloudlagring og data-hosting. Ved at handle igennem disse It-partnere kan du være sikker på at få en computer der er tilpasset dine behov, men også være sikker på at du altid har nogle at henvende dig til når uheldet er ude og din computer skal repareres.

Der er et hav af muligheder når man skal købe ny computer, men hvor nogle godt vil styre processen selv, kan andre finde det mere behageligt at vide at der er professionelle ind over beslutningen. Hvad end der passer ens egen smag bedst selvfølgelig.