Blog

Når man hellere vil lege med Paint end at male huset.

Der er stor forskel på at bruge tiden på at redigere flotte billeder og male malerier i Paint eller Paint shop Pro på computeren og så at bruge tiden på at male et helt værelse eller hus.

Meget af det du kan male i programmerne kommer til at se noget anderledes ud i virkeligheden. Og så er det jo meget nemmere at male i diverse tegneprogrammer, da du kan male en hel overflade på en gang. Du kan selvfølgelig også bare prøve at hælde en hel spand gulvmaling ud på gulvet og se om ikke det bliver ligeså pænt, som på computeren, men du skal helt sikkert bruge din fornuft lidt mere, for der er ikke nogen fortryd-knap, hvis du maler ved siden af i virkeligheden.

Derfor skal du også sørge for at have fundet den rette farve til facademaling og vægmaling, da det ikke nødvendigvis bliver den farve du forventer når det er malet på.

Ofte har væggens farve en stor indflydelse på den endelige farve, da den kan finde på at skinne igennem malingen.

Har du lavet helt ged i den med malingen eller gider du ikke besværet og usikkerheden i hvilken farve det bliver, så kan du altid købe noget tapet. Så er du sikker på farven og du kommer ikke til at male ved siden af. Tapeten er næsten ligesom at male små kolonner i billedredigeringsprogrammerne. Du kan hurtigt få sat tapet op i et lille værelse fra gulv til loft. Husk at passe på, hvis der er stuk i loftet. Det ser pænest ud, hvis tapetet ikke når helt op til stukken, så den er fri og kan nydes.

Når alt tapetet er sat op kan du også nyde at du ikke fik maling på fingrene.

Et af de steder du kan købe både maling, tapet og stuk er hos Maler-Maling.dk. Du kan nemt gøre et kedeligt rum meget spændende med små stuklister rundt i loftet.

Det hele kan bestilles over nettet, så det er ligetil.