Blog

Lav lækre specier imens du venter på installationen af dine programmer

Vi er gået med raske skridt ind i december måned, og før vi får set os om, så er det jul atter igen. Mange af os bruger tiden nu om dage på at lede efter gode gaver online, og ellers siddet med hovedet gemt væk bag computerskærmen grundet enten eksaminer eller arbejde.

Lækre specier til julen

Det er dog vigtigt at vi en gang imellem holder en pause fra computeren. Det kan være rart at få lidt luft til hjernen, og hvis du får kigget på siden her og får luret lidt på nogle spændende opdateringer eller programmer du mangler at downloade, så kan du lige så godt lave noget andet imens du venter. Som tidligere nævnt er vi i december måned, og det er for alvor en måned i familiens tegn. Men hvad skal du dog gå og lave imens du venter på juleaften, og imens du venter på at dine programmer bliver installeret? Vi kan anbefale dig at øve dig i at lave specier til juletiden. Specier er lækre julesmåkager, som kan give gøre december måned lidt ekstra hyggelig, for hvem elsker dog ikke småkager? Disse småkager tager et stykke tid og lave, så sørg du bare for at få downloadet en masse programmer, for du har bestemt tiden til det med disse småkager.

Hvad for en julesmåkage foretrækker du?

Du kan prøve at øve dig i at lave dem. Det siges at øvelse gør mester, og det er sjældent vi gør det perfekt første gang. Der kan også tilføjes forskellige ingredienser alt efter hvad du og dem du holder af, foretrækker. Chokolade, nødder eller måske noget helt tredje? Prøv dig frem ved at lave flere omgange og se hvad du bedst kan lide. Mange finder det også ganske underholdende at stå og bage i et køkken, især ved juletid, så hvad venter du på? Forkæl dig og dine nærmeste med disse lækre småkager imens du venter på at dine programmer er færdige med at installere. Det kan også være en fordel at få lidt sødt indenbords, især hvis du sidder midt i en eksamen eller noget hårdt arbejde.