Blog

Lav dit hus om og indret det på din Mac

Lad os starte med åbenbaringen…: Roomsketcher Home Designer

Du kender det sikkert: Man vi gerne lave noget om i sit hus eller i sin have, eller måske har man købt et sommerhus, der trænger til en kærlig hånd, eller man ønsker at bygge sit helt eget hus fra bunden, men hvor skal man starte?

Et rigtig godt bud er ovenstående program, som lader dig sætte et hus op, præcist som dit rigtige hus med mål korrekte ned til millimeteren. Når du har gjort det, så kan du prøve med uendeligt mange forskellige typer af gulve, vægge, møbler, vinduer m.v. og gratis se designet i 3D (snapshot) fra forskellige vinkler i huset. Du vælger simpelthen, hvor ”fotografen” skal stå og så får du et 3D billede af dit nyindrettede hus.

Dette er en kæmpe fordel, hvis du f.eks. skal have nyt køkken og overvejer en række forskellige køkken deisgn. Så kan du nemlig se alle de forskellige muligheder ”i virkeligheden” inden du beslutter dig endeligt for et køkken.

Selvfølgelig vil producenterne bag Roomsketcher Home Designer gerne have nogle penge i kassen for deres veludviklede software, men programmet kan virkelig bruges meget uden at man behøver at overveje betalingsversionerne.

Det er først når du skal til at have deciderede byggeplaner og funktioner som 360 kig rundt i det nydesignede hus, mulighed for at printe skalerede byggeplaner m.v., at det bliver nødvendigt med betalingsversionerne, som kommer fra 49 dollars per år.

Så tænker du måske det er meget svært at komme i gang med, men er du bare vant til at arbejde lidt med computer og Apple-enheder, så kan du let finde rundt i Roomsketcher Home Designer efter en halv times leg. Du skal dog helst have styr på målene på dit hus o.l. for at resultatet bliver brugbart i sidste ende. Til inspiration kan der dog bare leges løs.

Følg med her på Download.dk. Snart kommer der en decideret anmeldelse af Roomsketcher Home Designer.