Blog

Lav den ultimative hjemmeside

Måske har du før klikket dig ind på en hjemmeside, der med det samme fik dig til at tænke, at den ikke var gennemført, og at den så ud til at være lavet hurtigt. Måske er afsenderen selv stolt af den, men modtageren vil hurtigt få lyst til at forlade hjemmesiden igen. Hvis du skal lave en hjemmeside, så er det præcis dette, som du ikke ønsker at opnå med den. Der er mange tips til en god hjemmeside, så forsøg at sæt dig lidt ind i dem inden, så du har en ide om, hvad du skal.

 

Hosting er det første skridt

Du skal selvfølgelig have plads til at tilføje indhold til din hjemmeside, og det er her, det er vigtigt med den helt rigtige hosting til din hjemmeside. Hvis du ønsker at få et overblik over de forskellige muligheder, der er på markedet, så kan du eksempelvis besøge https://findwebhosting.dk/, da de giver en rigtig fin oversigt over dine muligheder. Så kan du lettere få et indblik i de muligheder, du har, og hvad du har råd til at gøre.

 

Designet af din hjemmeside

Det er vigtigt, at din hjemmeside bliver stilren. Den skal ikke komme til at se alt for ud, og den skal heller ikke være overfyldt med diverse detaljer. Lige for tiden er det meget populært at lave nogle minimalistiske hjemmesider, hvor der ikke er for mange billeder og pangfarver. Teksten må ligeledes gerne være meget enkel. Det bedste tip til din hjemmeside er dermed: ”less is more”. Forsøg at have det i baghovedet, når du går i gang med din hjemmeside, og så vil du hurtigt få en rigtig flot hjemmeside, der ikke skræmmer dine besøgende væk. Det må være det ultimative mål for at få en succesrig oplevelse med dette.

Se download.dks sektion for udviklere her og få lav lettere et fedt website med hjælp fra software.