Blog

Klar til den ultimative spille-oplevelse i ferien?

De fleste besøgende på Download.dk elsker et godt spil på computeren i ny og næ og specielt i her ferie sæsonen er der ekstra tid og lyst til at hygge foran computer. Men hvordan gør man så noget ekstra ud af det nu der er tid og overskud til det? Det har vi et par bud på her.

 

Klargør din computer

Her er der to dele, at tage vare på. Det udvendige, eller hardwaren om du vil og det indvendige, softwaren.

Hardwaren kan i store træk klargøres ved at støvsuge computer og tastatur grundigt, men forsigtigt for støv og andre elementer. Derefter bør tastatur og mus af sprittes og skærm pudses. Husk ikke at bruge skrappe rensemidler på skærmen. En microfiberklud bør være  nok.

 

Det indvendige

Når det er gjort, så bør du som minimum gennemgå dine installerede programmer og fjerne dem du ikke bruger. Derudover bør du indstille de du sjældent bruger til kun at starte når du beder om det. Nu til dags er det mere almindeligt end ikke, at programmer starter op ved opstart, eller i hvert fald ”starter halvt op” ved hjælp af et assistent program.

Når du har gjort det, så anbefaler vi, at du får opdateret dine drivers og det spil du ønsker at spille.

 

Så er vi klar til at spille

Nu er der lagt i kakkelovnen til mange, gode timer foran spillemaskinen. Næste problem, du løber ind i er sulten. Men her er løsningen også nær. Løsningen er selvfølgelig madlevering. Her er det heldigvis ikke, som i gamle dage, hvor man kun kunne vælge få leveringssteder, at få mad fra. Nu kan man let vælge imellem det bedste take away online.

Ok, så skal man godt nok ud til døren for at hente maden, men mon ikke, at det er meget sundt lige at få gang i blodomløbet inden en gang fedtfattig mad og 4 timer mere foran skærmen. God fornøjelse!