Blog

Kan nethandlen spare os for papirreklamerne og møbelkatalogerne?

Et par gange om året vælter det ind med reklamer og store kataloger som fylder skraldespanden helt op til randen selvom man har den store papirskraldespand. En af de store syndere der fylder helt vildt meget er de store møbelkataloger. Der er selvfølgelig noget særligt ved at sidde med et fysisk katalog i hånden. Men det er jo ikke selve kataloget du skal købe. Det er det der er taget billeder af i kataloget og de billeder kan du se ligeså godt på nettet. Mange møbelfirmaer er også begyndt at lægge deres kataloger online så du kan finde alle de billige møbler online. Køb dem her »

Du behøver ikke engang at downloade kataloget. Du kan læse det direkte på hjemmesiden. Når de sparer penge på at printe og sende kataloger har de også færre udgifter til markedsføring og kan derfor tilbyde billige møbler. Så om du tager til et møbel lagersalg eller handler møbler online er næsten et fedt.

Der kan dog være en ekstra fordel ved at handle online, da du blot kan trykke bestil og så får du det leveret til adressen, hvor du ellers selv skulle have trailer med, hvis du handlede i en fysisk butik.