Blog

Indret eller opbyg dit nye hus med Roomsketcher

Roomsketcher Home Designer er et fremragende program til når du enten skal bygge et hus fra grunden, modernisere dit nuværende, eller måske bare indrette det anderledes fra den nuværende indretning.

 

I programmet kan du planlægge dit f.eks. nye hus ned til millimeter og når det er gjort, så kan Roomsketcher Home Designer faktisk printe tegninger m.v. ud til f.eks. murerne, så de ved præcis hvad og hvor meget de skal have med til blanding af materialer med deres blandemaskine.

 

Altså kan programmet bruges til at visualisere byggeriet og indretningen af huset, men hvis du bruger det seriøst og indtaster de korrekte mål fra starten, så kan du spare arkitekten og en masse forberedelse væk. Med andre ord, så er Roomsketcher Home Designer en fornøjelse at lege med, men også en rigtig god investering.

 

Foruden at du får tegningerne af huset og indretning på et sølvfad, så kan du yderligere spare en masse penge vha. programmet i den forstand at du kan prøve f.eks. en masse forskellige vinduer, brusekabiner, og hvad du ellers kunne tænke dig i et hus, af og se resultatet i 3D! På den måde sparer du dig selv for tid og penge på evt. fejlkøb og samtidig optimerer du chancerne for at få et helt fantastisk drømmehjem lige efter dit hoved. Det er klart, at visualiserer man huset med 100 forskellige farver, 12 forskellige typer af vinduer, 20 forskellige gulvtyper og 5 forskellige toiletter, blot som eksempel, så er chancen for at fine den optimale kombination meget større, end hvis du ser 3 toiletter i en butik, så fem farver i en anden osv.

 

Altså anbefales Roomsketcher Home Designer på det varmeste af Download.dk. Den gratis version af programmet kan så rigeligt og de færreste vil have behov for at købe den fulde version af programmet om end det også kan gøres til en rimelig skilling.