Blog

Hvorfor 7 kabale er et af kortspillets konger

Kortspil er nøglen til enhver hyggelig situation med familien. Det er så nemt at hive det frem, og begynde på noget sjovt, der kan få timer til at føles som ganske få minutter.

Der er et hav af forskellige spil, man kan vælge imellem. Nogle kræver rigtig mange spillere, og nogle kan kun du være med til. Det vi skal tale om i denne artikel i dag, er et solospil for dig, der vil have de stille aftener til at gå med noget hyggeligt: 7 kabale.

Et spil der er anderledes hver gang

Et af de aspekter, der gør et spil rigtig godt, og som sørger for, det kan forholde sig relevant gennem årene, det er, om det kan spilles igen og igen.

Det kræver, at spillet byder på noget nyt hver gang, man begynder på det. Sådan er det med 7 kabale.

7 kabale er en helt ny oplevelse hver gang, netop fordi den store mængde kort altid bliver arrangeret forskelligt, når man blandet det. Man er derfor hele tiden nødt til at lægge en strategi med de kort man har, for at se, om den kan gå op eller ej.

Der er altså ikke bare én strategi, man kan følge, der garanterer en sejr. Man er hele tiden nødt til at forholde sig til de nye kortkombinationer, man får.

En rigtig tidsrøver

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at en stor del af den danske befolkning bruger noget af deres fritid på at lægge kabaler.

For nogle er det endda et fast ritual i pausen på arbejdet eller hjemme foran fjernsynet en sen aften, at der simpelthen skal lægges en kabale eller to.

Sådan er der folk, der bruger rigtig mange timer om ugen, men hvorfor lægger folk så mange kræfter i 7 kabale?

Fordi 7 kabale er et symbol på livets gang. Det hele handler om at se mønstre, og få dem til at hænge sammen. Og er det ikke, hvad vi gør i vores hverdag konstant?

Vi leder altid efter mønstre og systemer, så vi kan overskue tilværelsen. Og der er da ikke noget værre, end hvis vi støder på noget, der ikke giver mening, eller for at bruge 7 kabale sprog: ”går op”.

I 7 kabale får vi netop mønstre til at gå op, og vi skaber en pæn og overskuelig orden. Den følelse man får ud af det er noget af det mest behagelige i verden.

Derfor er det nok ikke så underligt, at folk gerne vil afstresse med så rar en følelse.